![]() |
Manifest! (HADA)
Hada , America te cere,
ADIO , LA REVEDERE! Joi, 03.03.2011, ora 14.00 in fata Casei de Cultura Hunedoara va invitam la o adunare pentru a ne manifesta nemultumirile impotriva primarului HADA si a starii jalnice in care se afla drumurile din Hunedoara. |
Re: Manifest! (HADA)
Quote:
America nu-l mai vrea...vrei sa distruga si aici la fel ca in Hunedoara....:) Altundeva....la Polul Nord daca se poate....ca acolo nu trebuie sa faca nimic. |
Dar oare primaria nu are cumva si consilieri in cadrul Consiliului local Hunedoara? Daca primarul nu este bun de ce nu se ocupa ei de problemele orasului deoarece si ei primesc indemnizatie lunara. Eu zic sa protestam si impotriva acestora, ca nu este primarul rege sa faca numai ce vrea el, toti sunt vinovati de starea orasului.
|
scoteti furcile si tortele , vanatoare! :))
|
e ceva organizat sau sunt 1-2 care s-au hotarat sa faca chestia asta? cine o reprezinta !? .. detalii ...
|
Quote:
Asfaltati drumurile in Hunedoara !!! au ajuns mai rau ca drumurile pe la tara pe unde circula vacile si tractoarele :sad: |
Corect, sa asfaltam drumurile, ca in rest toate sunt rezolvate, caini maidanezi care sa muste oamenii aiurea nu exista in Hunedoara, ca un vaccin e minim 600 lei si se gaseste destul de greu, spitalul e vai de mama lui, nu au o siringa, pansament sau un paracetamol, locuri de munca bine platite sunt peste tot, numai sa vrei sa muncesti, lapte si miere peste tot, daca ar mai face primarul asta si drumurile am fi mai ceva ca in paradis.
Sa fim seriosi, mai bine sa construim ceva in orasul asta, sa facem ceva bun, ca de daramat sunt destui gata oricand sa ajute. :) A intrebat cineva primarul de ce nu se asfalteaza drumurile sau de ce nu se rezolva una sau alta inainte sa mergem sa ii punem pielea pe bat sau sa strigam JOS si HUO? :p |
Quote:
|
E politic? Daca da, nu mersi.
|
eu zic ca daca tot faceti ceva miscari in Hunedoara chemati si televiziunea, poate asa mai ajung informatiile si la capitala :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Astia "PORTOCALII" luati aminte la Mircia ce a facut pt Deva poate o sa aveti o surpriza la viitoarele alegeri si o sa avem primar 4x5 ;) prietenii stiu de ce |
Quote:
Deci...care dintre voi sunteti pregatiti si prezenti la manifest? |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2025 4Tuning