![]() |
206 negru 1.4 hdi
am shi eu un 206 negru 1.4 hdi ce pot sa ii fac sa fie unic!shi km cat m-ar costa?
astept raspunsuri! P.S. sa nu fie costurile cam mari k sunt inca la liceu shi nu imi permit asa de multe :P ms |
Re: 206 negru 1.4 hdi
vrei sa il faci unic cu 250 000 de lei?Fii explicit cati bani vrei sa cheltuiesti cu el mai da detalii,pune si tu niste poze.8)
|
te costa vreo 1500 de euro
|
pai nush cu 250 de mii...nu prea ai ce sa-ti iei,mai bn bagati benzina :))
|
hai mah nu ma mintzi! :) bah ce glumetzi suntetzi! Dce vorbitzi aiurea? Nu avetzi ce face? ducetzi-va fratzilor cu sut!:twisted:
|
Du-te pe Internet la ebay.com şi cautã şi tu "peugeot 206 accesories"...vezi ce poţi sã gãseşti...
|
Quote:
mama ce tare e asta... am zis sa nu ma bag, dar uite ca ma bag... ce crezi mah ca daca ai un 206 t crezi atat d tare incat sa t iei d toti cei care iti dau idei?? oamenii te-au intrebat clar ce vrei sa-i faci si cu cati bani... si daca tot incepi un topic ca asta trebuie sa pui si u poze, detalii si chestii dastea... ce t face p tine sa t simti atat d mandru?? faptul ca ai un 206??? mai sunt sute d mii ca ala tale... si eu am unul si p langa, un passat din 2008, si nu sunt atat d ''smecher'' .... |
auuu amam da jmecher mai esti si tu cu pasatu tau nu-i asa k iti vine sa ii dai foc? :))
Si in al doilea rand topicu e vechi de aproape 2 ani :)) de atunci mi-am luat si eu alta masina :)! Get a life frate :)) |
rog sa se inchida topicu m-am saturat de atatia fraeri :)
|
Quote:
bai asta din dr-t-severin... d unde stim ma noi ca u ai masina?? cred ca ai vreo caruta cu tractiune balegaroasa !!! cred ca ai vaz si u vre'un 206 si zici ca e ozn !! t duci la colt la ''nea ilie'' ca are net si stai 10 minute pana reusesti sa scrii un cuvant !!! cati cai putere ai? o martoaga daia jigarita sau 2 iepe??? ce tuning vrei u sa faci la caruta?? sa pui ochelari la cai? sa vada numai in fata?? (crezi ca iti da putere?) sau vrei niste jante bengoase cu buza lata?? (eventual pe 20'' d lemn) si poate vrei sa iti pui niste piele pe ham... sa ti s mai duca din bataturi !!! sa inchida cineva topicul asta !!! si nush cum puteti lasa toti ........ sa se logheze pe acest forum !! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:03. |
- Copyright 2026 4Tuning