![]() |
Dacia Logan 1.4 PH2
5 Attachment(s)
Salut si bine v-am gasit asta e micu meu logan...Un PH2 cumparat in 2009 model Preferance...Momentan este cat se poate de stock...dar pe viitor voi achizitiona un set de jante Wolfrace Prolite...un mp3(m-am saturat sa tot ascult track-uri)....bad-boy look si alte modificari simple si de bun gust ale caroseriei in special...!
|
Re: Dacia Logan 1.4 PH2
Salut si bine ai venit ;).
Imi place culoarea :D, sa-l stapanesti sanatos multi km , fara incidente. Interesante planurile..acuma sa le vedem in aplicare :P |
Mersi mult Dev-ule...in aplicare d-abea dupa luna martie cand o da caldurile sa nu stau in cancer afara...:lol:!
Multa Bafta si tie! |
n-o lasi pe burtik? ;;)
|
Daca-mi zici cat te-a dus pe tine sa o lasi pe burtica o las si eu pe a mea:lol:!
|
f putin... sti deja
|
Saluuuuuuuut green si bine ai venit! :D. Frumoasa ca e alba :))...daca iei jante ia si arcuri sport...parerea mea. Jantepe sper sa fie minim pe 16'' :lol:
|
Quote:
Si da frumoasa ca e alba:twisted:! |
buna treaba...:)) e full fara piele?:))
|
e FULL fara multe:lol::lol::lol:!
|
Salut Green..frumoasa masina...ma bucur ca ai si prezentat`o
Sa o stapanesti sanatos si hai cu modificarile ;) |
Ia arcuri sport, nu le comprima pe astea... decat sa le comprimi, mai bine le tai :-| Serios... Si jante pe 16" cred ca sunt perfecte :) Hai cu primavara si cu modificarile!
|
Frumos loganu , asteptam caldura :D sa vedem modificarile la care te-ai gandit :D
|
2 Attachment(s)
Niste poze cu spatele la bagaboanta...+ peste 2 sapt bad-boy look:twisted:!
Arcurile pana la urma nu le voi mai comprima...dupa ce am vazut cum te simti intr-o masina cu arcurile comprimate si una cu arcuri sport...:lol: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:31. |
- Copyright 2025 4Tuning