![]() |
Ce sa fac? VW PASSAT model 2003
Salut,
Sunt fericitul posesor al unui VW Passat model 2003, dar am o mare problema! Masina are sistemul ei audio original format din radio-casetofon(pe el scrie VW BETA) si CD(imediat sub el)! pana aici toate bune si frumoase! Am un buget de 30 de milioane numai pentru partea audio! Tinand cont ca nu ma prea pricep in acest domeniu as vrea si eu niste opinii, sugestii, exemple (poate unii ati trecut prin chestia asta cu passatul vostru)! IN primul rand vreau un mp3 player bun +boxe (masina are doar boxele fata- pe spate am doar lacasele) - la subwoofer nu tin neaparat dar daca ar fi sa pun ce ar trebui sa aleg -in bucuresti ce firme mi-ati recomanda! VA multumesc pentru atentie si astept parerile voastre! |
Re: Ce sa fac? VW PASSAT model 2003
In primul rind ai o masina care e excelenta pentru muzica. Usile sunt foarte bine facute.
Eu asi face asa: Un HU de calitate+antifonare usoara usi+ sistem de 16,5 pe fata+coaxiale de 16,5 spate+ un amplificator 4x60w maxim. Cu o instalatie bine facuta, nu cred sa mai simti nevoia de sub. |
cea ce ti-a recomandat saxo este perfect pt cea ce vrei :)
|
Iar ca firma Tottal Motto , cu siguranta acolo iti vor face sistemul recomandat de saxo ;) :D
Uite aici mai multe informatii despre firma . http://www.tottal.ro/contact%20us.html |
Am intrat pe site! din pacate luna asta am programu foarte incarcat, nu am timp de masina, dar poate pe la jumatatea lunii octombrie am sa fac o vizita la Tottal Motto! Dar acum ca am aflat ce trebuie facut, trebuie sa il conving pe taica-miu sa mergem ca momentan eu mai am de asteptat pana sa imi iau permisul!
Multumesc pentru sfat si o sa pun si eu niste poze cu ce a iesit in final! |
Oricum daca ar fi sa merg pe "sony" ce mi-ati recomanda ca hu si boxe ?
|
Pentru Sony mergi la Falcon. Ei cunosc bine brandul si pot face o configuratie corecta.
|
Schema electrica a masinii aveti idee pe unde o pot gasi? ca in ce am primit cand am cumparat masina nu este nimic concret
|
dar ce faci cu schema electrica???? vrei sa faci sa palpuie farurile dupa muzica???... can montezi toate astea nu foloseti nimic din masina...tragi cabluri noi.
|
eu cred ca acest topic ar trebui mutat aici isi prezinta oamenii masinile gata facute ...... sa nu facem haos shi pe aici
|
Corect, se muta.
|
Din ce am vz pe forum nimeni nu recomanda SONY! Mai bn mergi pe un Alpine sau Nakamichi! SI cum au zis si baietii dak iti boxe fata spate cu insonorizare sububul nu isi mai are rostul!! Acu ramane la decizia ta!
|
nu neaparat... lumea pur si simplu a observat ca sony a trecut de la fabricarea HU "de valoare", la fabricarea HU "de vanzare".
|
Da cam asa e!! Yo nu am sony si nu zic nici k e bun nici invers! Dar am vz pe forum k toata lumea se fereste de hu-uri!! Si dak tot aranjeaza un passat sa puna ceva de calitate si performant!
|
ia asta de la un om care a avut multe HU sony de la seria 3 la seria 7
sunt cel putin proaste, vorba lui rellaxxu "cele mai frumoase aparate proaste" |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning