![]() |
cum sa leg ostatie blaupunkt bqx300
am o statie mai sus mentionata :
4*75 2*75high+150sub asta nu stiu daca e la 4 ohmi sau la 2 ca nu scrie si vreau sa o leg in punte la putere maxima ofii de 300 watt rms???sau muzicali????? |
Re: cum sa leg ostatie blaupunkt bqx300
poate stie cineva cum sa o leg.......
|
Quote:
|
pai pot sa scot eu dintr un canal 300watt?
|
cum o leg in punte?
ce inseamna asta ? |
1 Attachment(s)
poza cu conectorii
|
Quote:
Bridge inseamna o conexiune interna a statiei care permite adunarea a doua canale.La montaj tu nu trebuie decat sa legi + de la un canal cu - de la celalat canal(sa fie pe acelas etaj - sa nu pui + de jos cu - de la un canal de sus)De obicei scrie bridge si au o linie trasa intre + de la unu si - de la celalalt sau + de la un canal si - de la celalat sunt intr-un cerculetz , depinde de firma , daca pui o poza mai mare perpendiculara pe cele 2 etaje de conectori iti spun ... daca mai e scris si nu e sters :) |
Hmmm ... hai ca se vede , la tine in loc de bridge scrie 150W si dupa cum arata conectorii din centru (liniile 2 si 3).
Vad ca mai ai o iesire de sub (LOW)de 150 W dar nu stiu sigur daca e 4X75 + 150 sau doar face un crossover intre boxe si separa basul redandu-l pe al 5-elea canal. |
Dupa cum vad pe butonul respectiv parca ai 4X75Full (baga bass in ele) si mai ai 4X75high + sub care inseamna ca baga medii + tweeter in boxe si o iesire separata de sub.Ramane ca tu sa setezi frecventa de crossover.
|
Detin un BQX300 ... nu o poti folosi in 300W...merge in punte 2x150W RMS.
Amplificatorul este stabil 2 ohm cica...dar se incinge foarte tare si in 2 ore intra in protectie... in rest..destul desolid amplificatorul.... |
da cam asa e si mai mult vara face asa
si merge mereu pe 2 ohm ????? eu credeam ca merge in 4ohm |
Eu am folosito si in 2ohm.... dar ti-am zis se incinge rau... deci tot 4 ohm recomand... P.S Nu am folosito in 2ohm pe canalu in punte (low...150W)
|
pai si cum o pun in 2 ohmi?
cum fac legaturile? |
Quote:
Statia mai merge la 2 ohm cand e in bridge si boxa pe care o legi are impedanta de 4 ohm (merge 2ohm/canal => un bridge de 4ohm - de aceea o statie de 2X50@4ohm,2X80@2ohm are 1X160@4ohm) |
deci pana la urma nu pot sa o pun la 2 ohmi si sa imi scoata mai mult de 150 watt pe un canal
??? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning