![]() |
E36 - My e36 TM
5 Attachment(s)
am revenit la bmw....este vorba de un e36.....6 cilindri....fabricatie 1995....clima....OBC....tempomat....geamuri si oglinzi electrice...incalzire in scaune...trapa electrica....suspensie reglabila...m-packet...discuri ventilate perforate...ceva jante(nu stiu exact modelu) 8.5 j cu 10 j o evacuare sport si o bara intre telescoape...interior de piele care se da jos,faruri ceva care zboara ca nu sunt OEM-uri si stopurile la fel
ca planuri de viitor sunt o gramada acum sa-mi permita timpu...cel mai important este mormanu de "fiare" ce va fi pus in masina,un roll cage in rest mai pastrez si pentru mine :-P....marti dim la 7 am ajuns aks cu masina din cauza vremii si de atunci sta in garaj....sapt viitoare i fac rar-u si o trec pe numele meu |
Re: E36-My e36 TM
Nu pot să văz pozele :))
|
las ca ti-am dat mail dispe :lol:
daca vrea cineva interioru e de vanzare 800 ron.....scaune normale imbracate in piele alba..... |
i-ar prinde bine o spalare si poze mai clare s-o vedem si noi mai bine :)) pare faina masina.
|
cum da vremea buna cum o spal da acum nu pot sa o scot decat in fata garajului ca dupa vine prapadu :lol: cam 20 cm de zapada :lol:
|
frumos man ... stiu k vroiai m3 e36 ;) ... da e bun si asta ;)
Bafta cu el ! |
bah boss..frumos tancu, bolidu,mustangu..etc.. :lol:
|
Frumos e36 sa o stapanesti sanatos masina arata foarte bine live cu excceptia farurilor si interiorului park tetierele sunt personalizate:-)multa bafta in continuare si bine ca ajuns pe mana unui pasionat.
|
Din ce se vede in poze e frumoasa rau.Doar ca niste poze mai detaliate ar spune mai multe.Spor pe viitor in ce ti-ai propus, multi km fara incidente si sa ne tii la curent cu tot ce se modif la ea.:-)
|
Cred ca a fost masina lui Chuck Norris asta dupa "sigla" de pe portbagaj :))
|
Quote:
P.S sa o stapanesti sanatos |
Draguta matza, Laurentiu la cat mai multi km fara necazuri !
Cu a4 ce ai facut, l-ai vandut? // |
La asta nu mai scapi fara poze :lol:
Sa o stapanesti sanatos! |
Quote:
daaa am vrut e36 M dar mio fost frica de impozit...asa am o varianta mai ieftina poate mai incolo facem si un transplant....ms Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
mareo asta vreau sa fie acolo sus pe site 8):lol: ms ms :D |
Misto.. bafta la ea....totusi ce motor ai ca nu am vazut daca ai scris sau nu:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning