![]() |
Ford Mustang Fastback / Shelby GT500
4 Attachment(s)
Tema: Ford Mustang Fastback / Shelby GT500 anii '60
1. sergiulik90 2. blacksamurai 3. G3orgyk08 4. tm_kata 5. cozmin23 6. Cypos 7. andr311109 8. ady1501 REGULI -tema concursului va fi data de castigatorul concursului anterior -cei care participa la concurs vor realiza masina data ca tema in decurs de o saptamana -daca timp de o saptamana nu s-au prezentat mai mult de 2 useri, concursul respectiv se va prelungi -postarea masinii se va face prin intermediul a 4 poze (fata, spate, lateral, optional) prin care masina sa scoata in evidenta stilul in care a fost modificata (nu dati in kitch) -rezolutia pozelor nu trebuie sa fie mai mica de 1024x700 (doar daca sunt decupate unele parti din poza) pe scurt, pozele trebuie sa fie clare (sa nu fie pixelate) @ daca vor fi date ca tema doua modele ale aceleiasi masini, useri vor trebui sa aleaga doar unul dintre acele modele si sa posteze pozele dupa cum scrie mai sus* -daca un user nu indeplineste regulile, acesta poate fi descalificat -realizarea poll-ului de votare se va face de catre ANDR31, Andreynyo sau eMH pentru deschiderea corecta, cu toate optiuniile si detaliile acestuia postate -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -daca doi useri au acelasi numar de voturi la finalul votarii, cei doi se vor decide ce masina sa dea pentru urmatorul challenge -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai -acest concurs este realizat doar pentru distractie. Aici userii isi pot exprima creativitatea prin intermediul oricarui joc video ce include masina data ca tema. 1. sergiulik90 |
Re: Ford Mustang Fastback / Shelby GT500
4 Attachment(s)
2. blacksamurai
|
4 Attachment(s)
3. G3orgyk08
|
4 Attachment(s)
4. tm_kata
|
4 Attachment(s)
5. cozmin23
|
4 Attachment(s)
6. Cypos
|
4 Attachment(s)
7. andr311109
|
4 Attachment(s)
8. ady1501
|
Am votat pentru G3orgyk08. Tot timpul un Mustang arata bine in combinatia rosu cu dungi albe. Mi-ar fi placut mai mult daca dungile erau simple (fara si cele subtiri, doar cele late), dar merge si asa.
EDIT: va rog cei care votati sa si argumentati, conform regulamentului. Nu cred ca e greu sa spuneti cateva cuvinte... (ce v-a placut, ce sa schimbe la masina, etc.). |
Imi pare rau dar din lipsa de atentie, m-am autovotat:|
Daca se poate face ceva, sa-mi spuneti, chiar a fost din neatentie.. |
Votul tau nu se va lua in considerare :-)
De acord ? :D |
vot sergiulik90 - imi plac jantele de pe spate si culoarea
|
Vot Cypos. Low & simple. :D
|
Votul meu trebuia sa ajunga la Cypos, cand o sa se stabileasca castigatorul -1 la mine +1 la Cypos :D
Sper sa nu se supere nimeni.:???: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning