![]() |
Tapiterie auto la preturi fff mici!
Deschid acest topic pentru a va oferi si voua posibilitatea sa beneficiati de preturi decente in vederea retapitarii integrale sau partiale a autoturismului pe care il detineti.
Va spus si cateva preturi: Interior complet (cu materialul nostru, piele ecologica) = 800 ron; (cu materialul vostru) = 600 ron; O fata de usa (cu materialul nostru, piele ecologica = 50 ron; (cu materialul vostru) = 40 ron; Laterale scaun fata (cu materialul nostru, piele ecologica) = 50 ron de scaun; (cu materialul vostru) = 40 ron; Interior scaun (cu materialul nostru, piele ecologica) = 40 ron; (cu materialul vostru) = se negociaza la telefon; Cotiera = 25 ron; Schimbator = 20 ron; Volan piele naturala 120 ron (cu pielea noastra). Localitatea Slatina, Judetul OLT intre Pitesti si Craiova...mai exact la 190 km de Bucuresti. Pentru orice infomartie va rog sa ma contactati telefonic, sau aici pe forum. In scurt timp voi reveni si cu poze pentru a va putea face o idee despre calitatea serviciilor pe care vi le putem oferi. Numar de telefon: Gigi= 0766.229.802... |
Re: Tapiterie auto la preturi fff mici!
Ma intereseaza daca poti sa imi faci tapiteria de pe podea pt BMW E30 (ursulet)Coupe si daca da la ce pret. Te rog sa imi raspunzi pe privat. Multumesc
|
ai PM!
|
1 Attachment(s)
Salut. am si eu o intrebare la tine. cat ma costa sa imi tapitezi 4 fete de usi de vectra A. vreau in doua culori. un negru si albastru.
Atasez o poza. ce este incercuit adica (mijlocul) il vreau albastru. si restul negru. Multumesc. |
16 Attachment(s)
Quote:
Gigi= 0766.229.802... atasez si cateva poze care arata calitatea lucrarilor....aveti si un scaun normal de seat care a fost transformat in recaro....un aspect f important este ca preturile nu se fac in functie de marca masinii sau valoarea acesteia.... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
lucrarile nu se pot efectua in bucuresti...... pentru detalii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0766229802- Gigi! pentru elemente mici...gen nuca schimbator.....volan..cotiere...manson frana de mana...tetiere....etc.....va pot ajuta cu transportul gratuit.....fac acest drum Slatina- Bucuresti cam la luna... |
Quote:
|
am prins ideea...se rezolva....un apel si colegii mei te asteapta la slatina...:lol:
normal pretul standard pentru o fata de usa este 50 ron....la tine nu stiu ce sa zic.....cel mai ok pentru tine este sa suni si sa explici exact ce vrei si-ti vor face un pret f bun, vei vedea.....eu pot raspunde aici la unele intrebari insa nu la toate ...pentru cele care ma depasesc va trimit direct la sursa sunand la numarul afisat mai sus... |
Anunt valabil!
|
Salut !
Piele naturala nu folosesti ? Ma intereseaza cu piele naturala si pe negru un Nissan Patrol in 3 usi ,scaunele si poate si fetele de usi.Pret estimativ te rog. Multumesc anticipat |
Quote:
0766229802- Gigi! |
anunt valabil!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning