![]() |
cumpar o masina
Ash vrea sa cumpar o masina dar nu stiu exact ce mi-ar trebui poate ma ajutati voi...tot ce stiu e ca am 13000 de euro,si vreau o masina diesel,destul de puternica(100 CP+) si destul de sigura:) .It's a dream? sau pot gasi asa ceva.Bagati oferte!
|
nu am vazut bine :oops: :oops: :oops: :oops: ,rog moderator sa STEARGA acest post :!:
|
13 mii
adica 13.000 :roll: |
Intrebarea este ce nu-ti poti cumpara !!!!!! Multe masini...
Noi... Multe, dar nu cu putere prea mare. La SH, poti lua si masina de 350 cp. Camaro, M3, etc... |
Va multumesc pt raspunsuri stiu ca imi pot cumpara multe masini,nu asta e problema...problema e ca nu prea pot sa ma hotarasc pe care..ideea e ca imi plac mult hatchbackurile:
Favorta dar nu si cea mai buna: 1. MG ZR 160 (160 cp,dar nu e asa de sigura si in plus e benzina si am auzit ca se strica repede si am vazut ca are interior de ***) 2.Seat Leon td (110 cp destul de misto dar am auzit ca multi oameni au murit din cauza acestei masini(oare?) 3.audi a3(modelul 97) e buna din toate puctele de vedere mai putin ca nu prea imi place cum arata partea din fatza(desigur ash prefera noul sportback dar e prea scump) 4.ford focus St170 (am gasit la nemti cu 13000 deci cu 15000 as lua-o dar nu am 15k) 5.toyota corolla model nou (same ca la st170) Si cam atat... Recunosc...nu sunt bun cand e vb de cautat masini dar cam despre astea 5 stiu ceva de restul mai putin.Va rog nu aduce vb de bmw,passat sau golf cuz i don't like them. |
logan?
1 Attachment(s)
puey ce zici de un logan am auzit ca sunt f bune ca sunt o tzara mai leneshe in 1-2 dar 3-4 se duc:)>>shi itzi mai raman bani sa o tunezi shi sa o faci boboc:))>>hope you will consider my answer:))see ya' :twisted:
|
Civic Type R 2001 din Germania...uita-te pe www.mobile.de
|
sau pe acelashi site uita-te la asta>>:) http://www.mobile.de/SIDxLD5QlJmch4z...1111146850053& >>e dragutza:)) :twisted:
|
Logan,no way...prea slow...mult prea slow(am facut test drive cu ea and it sucks),Honda civic da...e grava....dar daca nu este facuta in europa e cam nasola treaba ca...tre sa platesc cam 40% taxe la ea dupa cate stiu eu...
Oricum arata bine...extrem de bine,dar totusi ma incanta idea cu un dieselache...sau...nu? |
Clio Sport, Mini S, 206 CC, etc... SH, normal.
|
da mhey normal ca e mai lenesha pana la urma e doar o dacie (shi oricum nu e chiar atat de lenesha) dar ai zis ca ai 13000 de euro nu?Atunci itzi mai ramna 5000 de euro (ca loganul cel mai scump e 8000) numai ptr tuning shi crede-ma iese ceva din ea daca shtii ce sa-i pui :lol: :lol: :twisted: oricum eu itzi urez noroc sa gasheshti un civic sau un golf III >la vreo 5000$ sau mai putzin poate chiar mult mai putzin shi dupa aia nici nu mai e nevoie sa zic ce potzi face cu restul de bani>>mai ales cu un glof :P :lol: :lol: :lol:
|
vroiam sa zic \" golf\" :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: >scuztzi va rog eroare umana >poate chiar tastatura proasta :lol: :lol: :lol: >>scuze de offtopic[/i][/quote][/b]
|
1 Attachment(s)
Opel Vectra B, TDI 2.0L 101Cp, turbo.
Eu am dat 9000 E din Germania la SH si e model 2001 cu 50000Km , merge perfect, dar ca orice masina la mana a doua trebuie sa fii atent la mici detalii. Deci eu zic ca merge pt. ce vrei tu, ca daca vrei diesel nu vrei pt. putere asa ca e perfecta Vectra mai ales ca are 4 airbag-uri. Parerea mea. |
Beton masina! Imi place mult! Are si taica-miu un Vectra B si merge impecabil la 135.000 km. :wink:
|
Mda era una din optuni vectra b pe diesel...pana cand mi-am dat seama ca astra e putin mai frumoasca si e mai spre stilul meu(e mai mica).Ma rog o sa ma gandesc si o sa fak o poza cu noua mea masina cand o iau:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning