![]() |
Low Unit
Salutare:-)
Noi suntem membrii fostului club CTR ,care, ne'am decis sa ne facem clubul nostru si sa fim mai independenti. Din anumite motive nu am mai putut posta pe topicul ctr-ului asa ca am facut un nou topic. Membrii suntem aceiasi dar primim pe oricine cu bratele deschise Poate ca vi se pare ciudat si prea pompos numele dar avand in vedere ca toate cluburile au nume cu :speed, racing, crew, team, etc ne-am decis sa fim mai altfel.... Aici se vor posta discutiile intre membrii clubului LU dar si poze ale membrilor si intalnirilor saptamanale. Intalnirile presupun ca se vor face tot joia de la 8 seara in parcarea subterana a REALului Ca planuri pe viitor speram sa participam la cat mai multe competitii atat de indemanare cat si de car styling/sound , dar sa ne si imbogatim mica noastra familie. Cu stima, Costin "Get low or die tryin " :D:lol: |
Re: Low Unit
salut...mult succes cu noul club si cat mai multe cupe si dak mai aveti locuri in club..as dori sa fac si eu parte din aceasta familie. Multa bafta ;)
|
da cum sa nu!
baga idu : ma_intitulez_banzai |
3 Attachment(s)
Sa ma prezint si eu..ma numesc Alex...id-ul meu este alex_scarface_33...masinuta mea se intituleaza..Audi A3 8L :D..125 ponei...(furia rosie:lol: )...ceva poze cu "bestia" ;)
|
10 Attachment(s)
bun venit in club alex!
sa ma prezint si eu..costin ma cheama si sunt posesorul unui Mercedes Benz C180 w202 Modificari sunt destule si marunte insa in mare sunt urmatoarele: jante borbet type a pe 16 cu 8.5 buza stopuri negre subwoofer mtx 12" 250 rms + statie mtx + 4 boxe mtx 125w + blaupunkt buenos aires + cablaraie cartech grila neagra fara ornamente toba sport +traseu evacuare din inox semnale transparente + poziti portocalii in semnalizari ca la modelele de state si multe alte accesorii cum ar fi dock de iphone iluminare portbagaj si picioare etc. pun cateva poze unele mai vechi altele mai noi https://www.youtube.com/watch?v=x6HEc..._order&list=UL https://www.youtube.com/watch?v=YDkw_..._order&list=UL mai multe detalii gasiti pe linkul din semnatura | | | V |
3 Attachment(s)
e ok costine. eu fiind presedintele clubului low unit. porecla spike , masina vw vento 2.0 8v(micul hummer. hummer doar la consum)
deci intalnirile vor fii tot la real joia ora 20 pe ultimul rand;) |
2 Attachment(s)
Primiti si un Logan in clubul vostru?
Daca Da,sunt Robert si masina mea este o Dacia Logan 1,6mpi nemodificat inca. Parca am si o poza cu ea. |
4 Attachment(s)
Ma numesc Eddy sunt posesorul unu Audi a4 b5,1.8 125cp+cateva modificari:D masina intre timp a primit o suspensie sport
|
Quote:
rog si ceilalti membrii sa se prezinte si sa puna poze cu masinile....incet incet ne dezvoltam |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=JCfmAMHewZI |
cum sa nu te primim mai robert? esti binevenit in noul club:-P
|
ms pentru primire..si bun venit in club roberthos ;)
|
1 Attachment(s)
membrii clubului low unit dispun de reducere la magazinul de piese auto alidra de pe strada carpatilor
p.s pentru a dispune de reducere trebuie sa va dau un tichet care il veti primi joi la intalnire |
salut, pe mine?? singurul dacios din vechiul ctr?? ma primiti??? hai nu fiti rai ca deja sunt pe cale de disparitie :)))
|
Quote:
am zis ca membrii din ctr ramanem toti in low unit:D alex e membru nou iar roberthos am inteles ca e mai vechi din club..::)) apropo...toate stickerele cu ctr va rugam sa le dati jos de pe masini pt a face loc celor cu low unit....corneliu si dat deja stickeru jos asa ca miscativa mai repede:)) va dau eu racleta aia cu lama |
| All times are GMT +2. The time now is 04:48. |
- Copyright 2026 4Tuning