![]() |
NEED HELP !
3 Attachment(s)
Am si eu nevoie de putin ajutor.Niste pareri ar fi bine venite,vreau sa vopsesc capota si plafonul negru lucios+perla alb si nu stiu daca ar da bine,parerea mea e ca ar da bine tinand cont de faptul ca masina arata cam asa pe lateral :arrow: Attachment 1887633
1 . Cum e acum :arrow: Attachment 1887634 2 . Negru lucios+perla alb :arrow: Attachment 1887635 _____________________________________________ Astept pareri ,va rog votati ! |
Re: NEED HELP !
arata bine si asa. e destul de excentric. de ex am vazut multe fiat-uri punto cu tipar capota negru(indiferent daca perlat sau matt) si nu intotdeauna place(ti-a cerut iubita sa o faci pe negru? :d)
|
Quote:
|
Ar arata bine cu ele negre.
|
ce faci mah te iei dupa mine ce naiba ?:))))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Voteaza care iti place mai mult |
Eu nu inteleg o chestie, tu faci ce le place altora sau ce iti place tie ?
|
Quote:
|
Si de aia nu mai poti trai pentru ca vorbeste lumea de masina ta ? Nu stiu dar eu unul nu sunt asa. Fa ce-ti place si cu asta basta, pentru ca vopsesti o capota nu ai cum sa o dai in kitch. Oricum la unii le place la unii nu, asa ca faci tot cum crezi tu. Bafta cu masina !
|
Quote:
|
las-o asa;)
|
fa ce iti place tie , si mie multa lume mia zis ca e kitch , dar mie pentru moment imi place , conteaza mai mult ce e sub capota decat ce e pe ea :))
|
Quote:
Sincer ma bucur pt. tine pt. simplul fapt ca ai avut curaj sa iti faci topic aici si sa accepti si parerile negative si pozitive,bafta cu ce vrei u sa faci din acel 405,si sunt sigur ca o sa faci treaba buna :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning