Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Peugeot tuning (https://forum.4tuning.ro/146-peugeot-tuning.html)
-   -   NEED HELP ! (https://forum.4tuning.ro/146-peugeot-tuning/242484-need-help.html)

DaNn.ZyX 23-02-11 11:46

NEED HELP !

3 Attachment(s)
Am si eu nevoie de putin ajutor.Niste pareri ar fi bine venite,vreau sa vopsesc capota si plafonul negru lucios+perla alb si nu stiu daca ar da bine,parerea mea e ca ar da bine tinand cont de faptul ca masina arata cam asa pe lateral :arrow: Attachment 1887633
1 . Cum e acum :arrow: Attachment 1887634
2 . Negru lucios+perla alb :arrow: Attachment 1887635

florinwqi 23-02-11 12:28

Re: NEED HELP !

arata bine si asa. e destul de excentric. de ex am vazut multe fiat-uri punto cu tipar capota negru(indiferent daca perlat sau matt) si nu intotdeauna place(ti-a cerut iubita sa o faci pe negru? :d)

DaNn.ZyX 23-02-11 12:33

Quote:

Originally Posted by florinwqi (Post 4112886)
arata bine si asa. e destul de excentric. de ex am vazut multe fiat-uri punto cu tipar capota negru(indiferent daca perlat sau matt) si nu intotdeauna place(ti-a cerut iubita sa o faci pe negru? :d)

Nu,nu mi-a cerut iubita dar m-am plictisit de ea asa albastra,vreau o schimbare :D Negru mat in nici un caz nu o sa o fac,atata timp cat pe usa de la dunga alba in jos e negru lucios+perla alb...so capota+plafon vreau la fel ca pe usa sa fie-negru lucios+perla alb

cs28katy 24-02-11 00:13

Ar arata bine cu ele negre.

RIcKO 24-02-11 00:36

ce faci mah te iei dupa mine ce naiba ?:))))

DaNn.ZyX 24-02-11 00:38

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4115228)
ce faci mah te iei dupa mine ce naiba ?:))))

Pai dar ce are?? ti-am cerut aprobarea doar :lol::lol::lol::lol:

RIcKO 24-02-11 00:40

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4115233)
Pai dar ce are?? ti-am cerut aprobarea doar :lol::lol::lol::lol:

n-are mah nimic , ce dracu doar suntem frati :D......pana imi iau un CLK...muahhhaaahaaaa

DaNn.ZyX 24-02-11 00:42

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4115236)
n-are mah nimic , ce dracu doar suntem frati :D......pana imi iau un CLK...muahhhaaahaaaa

Esti top sa moara Modern Talking asa ca sa il citez pe Marean :lol::lol::lol::lol:
Voteaza care iti place mai mult

cs28katy 24-02-11 23:40

Eu nu inteleg o chestie, tu faci ce le place altora sau ce iti place tie ?

DaNn.ZyX 25-02-11 01:43

Quote:

Originally Posted by cs28katy (Post 4118373)
Eu nu inteleg o chestie, tu faci ce le place altora sau ce iti place tie ?

Aici ce pot sa iti raspund...treaba sta cam asa...eu o fac asa: capota+plafon negru lucios+perla alb threadul l-am facut doar sa-mi fac o idee ,adica sa vad si parerile altora sa nu o dau in kitch(adica sa o fac negru+perla alb si pe urma sa aud de la unu si de la altu,domne ca e kitch masina cu plafonul+capota negru)

cs28katy 25-02-11 02:00

Si de aia nu mai poti trai pentru ca vorbeste lumea de masina ta ? Nu stiu dar eu unul nu sunt asa. Fa ce-ti place si cu asta basta, pentru ca vopsesti o capota nu ai cum sa o dai in kitch. Oricum la unii le place la unii nu, asa ca faci tot cum crezi tu. Bafta cu masina !

DaNn.ZyX 25-02-11 02:03

Quote:

Originally Posted by cs28katy (Post 4118523)
Si de aia nu mai poti trai pentru ca vorbeste lumea de masina ta ? Nu stiu dar eu unul nu sunt asa. Fa ce-ti place si cu asta basta, pentru ca vopsesti o capota nu ai cum sa o dai in kitch. Oricum la unii le place la unii nu, asa ca faci tot cum crezi tu. Bafta cu masina !

Da,aici ai perfecta dreptate :| Mersi la fel ...oricum si a ta e ft. frumoasa pana acum si stiu ca o sa fie si mai frumoasa :)

Yackone 25-02-11 03:43

las-o asa;)

noneagabriel 27-02-11 02:46

fa ce iti place tie , si mie multa lume mia zis ca e kitch , dar mie pentru moment imi place , conteaza mai mult ce e sub capota decat ce e pe ea :))

DaNn.ZyX 27-02-11 03:08

Quote:

Originally Posted by noneagabriel (Post 4124645)
fa ce iti place tie , si mie multa lume mia zis ca e kitch , dar mie pentru moment imi place , conteaza mai mult ce e sub capota decat ce e pe ea :))

Mersi,m-am hotarat deja o sa fac plafonul+capota negru+perla alb,masina e deja la vopsitor,luni sau marti e gata :D
Sincer ma bucur pt. tine pt. simplul fapt ca ai avut curaj sa iti faci topic aici si sa accepti si parerile negative si pozitive,bafta cu ce vrei u sa faci din acel 405,si sunt sigur ca o sa faci treaba buna :D

All times are GMT +2. The time now is 19:13.

- Copyright 2026 4Tuning