![]() |
Inscrieri Pentru October Tuning Festival
Incepand de azi incepem inscrierile masinilor si a cluburilor participante la OCTOBER TUNING FESTIVAL Cluj-Napoca.
Categoriile de concurs vor fi : - EXTERIOR; - INTERIOR; - BEST TUNED CAR ( aceasta reprezinta premiul cel mare ); - BEST CLUB; - inscrierile pt dBDrag se fac in data de 14 Octombrie la fata locului; Alegerea celor mai frumoase masini se va face prin votul publicului. Pentru a evita eventualele tentative de inselaciuni, taloanele de vot vor fi inmanate de catre oficialii evenimentului, odata cu biletele de intrare si vor fi stampilate astfel incat ele sa nu poata fi falsificate. Taloanele de vot vor avea casute cu toate categoriile de concurs unde publicul va scrie numarul de concurs al masinii pe care o prefera. Pentru ca masinile voastre sa fie acceptate in concurs, va rog sa puneti pe acest forum, la acest topic poze cat mai detaliate ale masinilor si o descriere cu modificarile pe care acestea le au. Nu se vor face discriminari. Cei ce hotarasc ce masini vor fi acceptate in concurs sunt membri ai forumului si numele lor va fi facut public dupa ce se incheie sesiunea de inscrieri. Pentru detalii, va rog sa folositi cealalta sectiune de forum dedicata O.T.F. Orice post care nu este legat de inscrieri va fi mutat sau sters. Sponsorii si colaboratorii evenimentului sunt : SAL prin TELEZIMEX Cluj, PARROT prin PlusGSM, M'N'C', BRIXs-chip tuning, TimeCafe, SPIDER Tuning, DXX Blue Line, SPINNERS-paintjobs cycles&parts, HERTZ, SILVER Tuning, VIMORE Developement and Design, PretexT Advertising, Auto Business, ALSTEEL- Flanse Auto, DANIEL S.R.L.- esapamente auto, ATLAS TAXI, RM AUTOMIRCEA- suporti de numere personalizati, MASTERFOL LLUMAR- folii pentru parbrize, Restaurantul SUN, TUBORG BEER, Time Squad. Parteneri Media : KissFM, 4tuning. Mersi si BAFTA . |
Re: Inscrieri Pentru October Tuning Festival
acolo o sa fiu si eu cu alte modificari la masina ......daca se poate si ma primiti
|
sound identity va fi prezent ;)...mai ales ca iti suntem datori cei din wsr cu prezenta ta la noi incercam sa ne prezentam mai multi ok?...;)salut
|
Bun is de acord cu taloanele da eu am sub capota un 2.5 si in talon scrie 1.8....atunci cum o sa se faca departajarea....?????
|
hai ca vine Oradea sa ne distram fain ! Hai ca vin si eu !
|
ma prezint si eu chiar daca momentan nu am ce prezenta :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
db drag only? sq?
daca va fi si ceva competitie de calitate, vin si eu garantat. |
Dr.zozo va fi prezent,cu doua masini.
ne vedem acolo bafta. |
SFIGMOOOOOOOOOO.
nu as fi refuzat sa ma incluzi ca sponsor,dar asta e |
SQ nu va fi...doar dBDrag...
Zozo esti binevenit ;)... Bafta |
Quote:
apropo....sfigmo man!!!!un pic nasol dar rezolv situatia:deci :in 15 octombrie sorela mea se casatoreste......acum,,,,sambata pot fi prezent si pe duminica pot lasa poloul dar in legatura cu db dragu nu are rost sa ma echipez atunci nu????caci cu golful vreau sa vin acasa sambata seara...:( ...intr-un fel trist din punct de vedere tuning in altu e ok ptr soara mea....:)...nu inteleg nuntile astea de duminica caci pocaita nu este....doar are bebe mic si face si botezul in acelas timp....deci financiar pe 15...==nul:):) |
lasa Sandu nu te plange e important sa ne simtim bine , banii ii faci tu, in rest ureaza-i casa de piatra. Aporpo nu am vazut afisul evenimentului sa vad si eu lista cu sponsorii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning