![]() |
........
Ready to burnuot...
No limits,No rulezzz,NO looking BACK...... 8) |
Oricand..
|
S-a mai nascut un roman cu impresii... Lasa, ca o sa fiu sigur ca se va face un topic cu toate masinile care te-au mancat...
Incepand cu VR6 si terminand cu fumul primit de la V12... |
Dai drumul
O sa ne vedem noi......
|
asta nu e ursuletzu ala TXA ?
|
nu este txa, nu arata asa, si in plus tipul este din timisoara vad.
apropo... oricand dupa ce termin rodajul! |
hmmm ... te dai cu akimoto ... el are motor doar de 2000. tu cu 323i ar trebui sa il faci! :D
|
mai arthur, aia e masina ta :?: , poza nici macar nu e facuta in timisoara (cel putin e 17 ani cat stau aici, n-am vazut nici o data decorul din spate la noi in oras) :?
|
:wink: bah ma ... eu am vazut decorul respectiv ... bine nu bag mana in foc ... dar mie cunoscut! oricum corse ... pe tine te-a facut ... are 18 ani gagiu!
|
din cate vad pe spate sunt tamburi, nu ma pricep la bmw`uri dar la o masina care \"rupe strada\" ar trebuii si ceva frane
|
cam ai dreptate DnI, dar el cum rupe strada, cand vine vorba de oprit, deschide usa si pune piciorul jos. :evil_laug
fara suparare arthur, dar cred ca te incorzi cam aiurea. \"150 hp vs orice smecher\" , sunt multe masini (si in tm) care i-ti dau rushinica :oops: asa ca nu cred ca e cazul sa te unflii in pene atata. sincer nici nu cred ca e masina ta aia. fara suparare |
Re:
Quote:
mai intai sa se dea cu celica lu nefastamea....daca o face, atunci se da cu celica lu one...daca il face, atunci se da cu hyundaiu V6 a lu vali...daca il face, se da cu lancia delta turbo a lu alalalt vali....apoi daca il face si p-asta, hatuncea ma dau cu el siii, bre...daca m-o face si pe mine....sunam la nenea subaru si am terminat discutia |
mda, ursuletul 323 si 325 are discuri pe spate :? de fapt, si rechinul 323 are :P :P :P
|
ce-s alea? trebuie sa ma si opresc? cum adica? pai pe mine nu m-a invatat nimeni asa ceva la scoala de soferi!
|
i-mi place ce raspuns ai dat akimoto.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning