![]() |
o spalatorie
atii fi de acord ca cineva sa deschida o spalatorie MIDNIGHT la voi in oras,,,,,,,,,
|
Re: o spalatorie
si toti care ar venii fix la miezul noptii cu masina.. ar avea interior-exterior moca ?:)
sau macar 50% reducere daca spune - "am citit pe 4tuning" :lol: |
avem o strada plina de spalatorii, inca una?????????.....nu prea e o idee buna....aaa, si BTW, cred ca intrebarea asta mergea pusa si pe Discutii Diverse..
|
daca u poti sa faci asa ceva iti urez succes!
|
nu ar fi o idee asa rea.. daca faci ceva calumea... calitate.. si conditii :)
1 daca deschizi un cort.. unde se pot spala 2 masini.. si se numeste Midnight :) nu cred ca o sa ai dea cineva atentie... :) ( nu conteaza numele... ) 2 Doar la Omv se poate spala masina si noaptea... ( ar fi un lucru mare o spalatorie deschisa pana mai tarziu ) 3 Eu cand ma duc sa spal masina... caut o spalatorie care sa aiba si o mica terasa.. ceva.. sa pot bea o cafea in timp ce spala baetzi masina.. sa nu stau in picioare 30 de min... uitanduma lung... ( sunt doar 2-3 spalatorii unde poti sa bei si o cafea/un suc... o idee ar fi si o teresa ceva in curte... ) 4 Locatia... Sa nu fac 10 km pana la spalatorie... si sa nu fie pe drum neasfaltat ( e o spalatorie... pe strada cu spalatoriile... pe un drum in dreapta pana in curba... plin de gropi.. balti etc... cand am iesit cu masina de acolo.. era deja murdara... ) 5 Un pret bun... Ceva promotii la inceput... sau ceva de genul... la 4 spalari.. una gratis... sau mai stiu eu ce... 6 echipamentul necesar... BUN !( Pana in Valentina.. in curba aia pe dreapta e o spalatorie.. si deasupra scoala de soferi... Am plecat de acolo cu masina murdara... se scuzau baetzi.. ca nu prea au presiune :) clar... nu o sa ma mai duc acolo ) etc etc etc :) Daca deschizi ceva calumea... o sa fiu primul client :P |
Salut !
Sunt curios de ce doresti sa ii pui numele " MIDNIGHT " .. Ceva argumente, daca se poate :) |
Quote:
poze......cu toate auto tuning di valcea.........ceva ce nu e la noi in oras....... |
Quote:
|
si pe unde o sa fie spalatoria ? v-ati gandit la o locatie ?
|
pe blocul meu http://i33.tinypic.com/2ag6n39.gif
|
asta cu spalatorie pentru masini tuning parerea mea este ca nu o sa tina si o sa acceptati toti clientii care vin. eu unul as vrea sa fie cat mai multe spalatorii ca stau cateodata la niste cozi...
nu ar conta daca ar avea terasa sau nu, eu le cer doar sa dea cu apa si spuma, nici macar cu carpa sa nu dea, deci in cateva minute e gata. ca locatie,oriunde dar nu pe strada spalatoriilor ca voi gasi mereu ocupat :) |
Quote:
nush daca sunt 2-3 spalatorii fara bar .... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning