![]() |
E46 - by mrlonca
2 Attachment(s)
salutare cam de 2 luni am achizitionat un bmw 318 e46 din 2004 ,143hp,paket m interior exterior,senzori parcare,ploaie,lumini etc ,astept pareri din partea voastra desi sincer nu prea am de gand sa-i mai fac nik(este ok asa cum e),
|
Re: bmw e46 by mrlonca
sincer atept mai mult pareri si sugestii despre tipul asta de motor(capsulat) am sa revin si cu poze mai multe si mai detailate
|
motor capsulat ? :lol:
de ce ai mai prezentat'o daca nu ii faci nimic ? un pas ar fi sa schimbi tips-urile sau toba aia .... |
Si pe mine ma intereseaza termenul "capsulat" :D
Am tot auzit termenul la diferite persoane ..... Nu-i rea masina , macar alte jante pune-i daca nu-i faci nimic . |
Quote:
|
Quote:
|
Orice in plus e tiganie ? O suspensie reglabila e tiganie? Niste oglinzi de M tiganie ? Dar stopuri pe led de M sunt tot tiganiee? :):) Bafta cu masina si vezi sa nu o tiganesti cu ceva :):):)
|
Quote:
|
Masina e OK as cum e daca ai si jante hamann e superba !
Toba depinde de gusturi , mie imi place . Poate daca era putin mai in interior sa fie mai discreta . Poti sa te ocupi de detalii ca teburile importante le ai deja! |
Quote:
Daca E46 zici ca e masina de zi cu zi cu janti de 18 :):):) nui rau Baga poze si de la interior:) |
Quote:
Sunt altii care cumpara e46 chel si ii pun pachet M si alte minuni care asta le are din fabrica . Nu are nimic daca are jante pe 18 , merge fara probleme cu ele cum altii merg cu jante pe 19 zilnic ( eu :shock:) . Nu are rost sa redeschidem discutia "jante mari pe masina de zi cu zi " si aici ! |
Quote:
|
masina are suspensie sport din fabrica...:-)
|
Quote:
|
are la numar UNU de la fostul propietar ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning