![]() |
Ce am vazut azi!!!
1 Attachment(s)
:arrow: uitati ce am vazut azi :roll:
|
2 Attachment(s)
:arrow: alte poze
|
De fapt am vazut`o azi noapte :P
|
E mijto nu ai ce zice, dar mi se pare ca e una si prin cta!
|
finutz finutz shi eu am vazut una putzin mai frumushica in constantza era o nuantza de verde,shi inca unu care era albastru perlat cu negru.
|
mashina nu are nr de bucuresti dar nici de c`ta
|
asa-ma sa ghicesc e din brashov ca am vazut una la fel aproape pe akolo nu mai tzin minte exact.
|
da man e din brasov .... shi firma care a facut tuningu e O. GB Tuning daca nu ma insel
|
Misto masina... dar are jante nasoale!! Parerea mea k dak a bagat bani sa-si ia TT si sa-l si modifice putea sa-si ia niste jante mai misto! :)
|
am vazut-o si eu zilele astea pe undeva, frumos, frumos :oops:
|
am vazut-o de mult prin bucuresti (la fac. hyperion) dar parca avea numere de PH. sau confund? nu prea imi dau seama de culoare prin poze dar nu trece de la verde deschis spre galben?
|
hihihih :) e vechi , are spp la nr , right ? e frumushica , acum nush cat fuge :)
|
dap masina are la nr PH am vazut-o de multe ori la mare mai aveam si eu o poza cu ea ... avea jenti de serie in 5 spite veneau mai bine ca astea parerea mea :D sunetu de la evacuare ... nice very nice :P
|
Masina este din Prahova, poate chiar din Ploiesti. Eu o vad foarte des in week-end la Ploiesti, la disco/teresa L'Opera. Oricum este foarte frumoasa masina. :)
|
da maey mashina e din prahova momentant este parkata (saptaman trecuta era) langa pracul Voinicelul ... langa liceul TeClu
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning