![]() |
Recomandare Subwoofer
Ce subwoofer imi recomandati pt acest tip de statie ?
Blaupunkt ema460 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...a-I7okJYnk&t=1 # Amplificator auto Blaupunkt EMA 460 # 4/3/2 canale # Number of channels 4/3/2 ch Class A/B # max. power@4 ohms 4x110 / 2x350 watts # RMS power@4 ohms 4x55 / 2x160 watts # RMS power@2 ohms 4x80 watts # Frequency response 10 - 25000 Hz # Signal/noise ratio > 90 dBA Buget 300 ron. |
Re: Recomandare Subwoofer
Daca vad bine amplificatorul asta are 4 canale. In cel mai bun caz o sa poti sa folosesti 2 canale in punte pe un subwoofer de 4 Ohm (mai jos am o presimtire ca nu o sa vrea). Si in cazul asta....puterea e destul de mica pentru un subwoofer.
In 300 RON nu ai cum sa-ti cumperi un difuzor nou, BUN, cu atat mai mult un subwoofer gata de montaj (adica incinta + difuzor). Cauta ceva SH, orienteaza-te spre marci cat de cat cunoscute (ma repet, in bugetul asta oricum nu ai sanse sa-ti iei ceva bun). Asta asa, de inceput. Ca o sa ai loc de imbunatatiri mai incolo. :) |
Vroiam sa zic difuzor pentru subwoofer ca de incinta ma descurc :).La 300 ron am gasit un pioneer ts-w 309s4 nou 400w rms dar e prea puternic pentru statie..am gasit si alte subwoofere la pret de 220 ron de exemplu alpine de 150w rms
|
Quote:
|
M-am orientat la un pioneer TS-W309S4.E ok ?
|
Presupun ca e ok.
Daca nu mai are cineva si alte recomandari... :) Experienta mea recenta in bugetul acesta e limitata. Daca se mai pronunta si alte variante, promit sa ma dau cu parerea. :) |
E ultimul model de la Pioneer am auzit ca e destul de reusit si urmeaza sa fac un upgrade la amplif. pentru ca subwooferul are 400w rms iar statia da doar 160.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning