![]() |
Sa ne masuram ,,timpi''!
Intrebare pentru cei cu masini ,,aranjate'',cat timp a-ti facut cel mai putin de la iesire din Tulcea pana la intrare in IC Bratianu?Astept raspunsurile voastre.
|
Re: Sa ne masuram ,,timpi''!
noaptea sau ziua? la 1 noaptea in vara....40minute.
ce rost are threadul ...? ai sa zici acum ca nu e adevarat 40 de minute si nu am cum sa iti dovedesc...doar sa iti spun masina si puterea ... edit ... nu pana la ic bratianu ci pana in paduricea aia la garvan |
Aha,da e binisor,nu conteaza daca e zi sau noapte,ideia e cat ati facut cel mai putin.Topicul e deschis ca sa demonstrez unora cat se poate face pana la ic bratianu,eu am facut 38-40 minute si nu m-au crezut.
|
Quote:
|
Quote:
|
mazda 323f gt banuiesc
|
MAZDA 323F BG 1,8 DOHC GT,mikafly NOI NE CUNOASTEM PUTIN,DACA NU MA INSEL PE LA CT NE-AM IMTALNIT CAND I-AI DAT O LECTIE TIPULUI CU PASATUL NEGRU,LA UGIRA CAND AVEAI ARBORELE RUPT,MAZDA NEAGRA.POATE NU CREZI SAU I-TI E GREU SA CREZI DAR CA SA SCOT TIMPUL ASTA AM AVUT ,,NOROCUL'' SA IAU LASATURA AIA DIN LUNCAVITA (DAT PESTE CAP)SI DUPA ACEIA AM REUSIT ACEST TIMP.
|
Quote:
|
22 min. cu Dacia Logan 1.6 16v ... puteam mai bine, dar am respectat limitele de viteza... o sa incerc si normal, cu fatza :shock:
|
eeeee...... tu esti dat dracu :lol:
|
21min54s ..aproape de sej deci, dar in drift :twisted:
|
Stati ma ca n-am zis distanta... nu scrie in topic de unde pana unde, eu am facut 22 min. in 402m cu spatele... in padure printre copaci si santuri.
Oricum ca sa fiu la subiect, nu m-am cronometrat niciodata pe traseul asta, dar cum zicea si Fly depinde de multe... si de noroc... norocul poate fi impartit... noroc sa prinzi liber, sa prinzi liber dar sa iei un cal pe capota, cum era sa patesc acum vre-un an juma'... noroc sa prinzi tiruri... noroc sa prinzi pietris pe jos in curba cu dauna totala masina, cum au patit destul de multi... multe... chestii trestii... :D Sau poti sa fi un idiot betiv, boschetar care poteai omora o fata nevinovata din dreapta... |
Quote:
|
kenzor. da ce poza ai tu la avatar aici?
|
poza facuta de mine.de ce ,e nevoie sa o schimb?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning