![]() |
Logan Provoaca !
DACIA Logan,1,6L 8v, tanara, frumoasa, talentata, cu studii superioare :D, cau partener (partenera) pe 400 M, Clasa A, ( pana in 100 CP ).
:-P |
Re: Logan Provoaca !
Quote:
si mai am ptr tin megane II bicorp 1.6 si clio bicorp 1.4 ... ce zici ? |
Quote:
Iar boltarul.....dupa ce mai fac "mici ajustari", vorbim. Cand ? unde ? Cum ? Iar dupa aia postam rezultatele aici. :D Vrb cu shadow sa stabilesti. |
Quote:
daca sunt pana in 100 e ok :) |
First victim!!!!
Logan 1,6l 8v 2 Espero 1,8l 8v 0 Ne-am dat de doua ori. Nu a reusit Loganul sa se distanteze mai mult de o masina si jumatate prima oara iar a doua oara, doar o masina dist. P.S. Voi posta si cand pierd..... stati linistiti:p |
care ma ala alb care era aseara pe faleza ?
ala trage destul de rau frate. in cazul asta next please. :) |
Quote:
Multumim domnului Shadow pt. increderea acordata Loganului..... :p 2nd victim Logan 1.6 8v 3 masini. Nu mai este nimeni interesat?:) |
bravo ma ....... Cred k eshti foarte mandru de tine
|
Quote:
hehehe...... Vrei sa ne dam? :p |
omu se da sa vada ce poate masina lui nicidecum sa ii bata pe altii sau sa ia bataie... cu siguranta va spune cand l-a facut cineva... deci nu se da sa dea din gura apoi ci sa vada ce poate masina,cat poate cum poate :)
|
Quote:
poate vrei sa incerci maine cu Nova mea ... parca tin minte ca am fost provocat candva de dumneata :) deci ... ce zici ??? ps - vorbim si de avans nu e problema ... |
tu zici ca bati crx vtec si vrei sa te dai cu loganu' ... chiar asa de tare te plictisesti ?
|
pai daca a fost provocat... ;)
|
scrie clar pana in 100 de cai , inclusiv.
cand a zis mai demult era la plesneala. acum stie cam cum trage masina si nu are rost. |
Quote:
ps-mi-am adus aminte de un post de-al lui in care nu era de aceeasi parere -nu imi baga vorbe in gura nu m-am laudat niciodata ca fac crx ul ... am zis doar ca ma dau cu el |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning