Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Servo de solenza pe supernova ? (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/241679-servo-solenza-supernova.html)

B-01-JPX 20-02-11 11:45

Servo de solenza pe supernova ?

salut am sa spun cateva intrebari la care nu sunt lamurit,ii rog pe cei care o sa posteze ceva de genu esti prost cum sa mearga sa se abtina.vreau sa imi achizitionez o dacia supernova si nu stiu sigur daca merge sistemul de servo-directie de pe solenza pus pe supernova?

b08ygs 20-02-11 13:05

re: Servo de solenza pe supernova ?

Quote:

Originally Posted by B-01-JPX (Post 4102397)
vreau sa imi achizitionez o dacia supernova si nu stiu sigur daca merge sistemul de servo-directie de pe solenza pus pe supernova?

Daca nu ma insel ar merge:-P daca nu merge poti face adaptari:-P timp bani si chef sa ai, ca in rest orice se poate obtine:) Super Nova are motor pe injectie? Stiu ca Super Novele au acelasi motor su Solenta

Daca nu esti sigur, daca ai un prieten cu o Solenta, bagate sub masina sau uitate pe la motor, masoara zona si cumpara cu Super Nova:)

Bafta;)

B-01-JPX 20-02-11 13:08

stiu ca au aceleasi motoare solenza cu supernova,stiu ca e aceasi caroserie doar ca sunt schimbate farurile stopurile interior.etc dar stiu ca e aceasi platforma

IULY-CLA 20-02-11 14:58

merge fara probleme

B-01-JPX 20-02-11 22:19

dar stie cnv daca sa pus sistem de ABS pe solenta??

IULY-CLA 21-02-11 18:36

te complici rau cu abs iti trebue o gramada de piese modificate si la instalatia electrica

B-01-JPX 22-02-11 21:28

Re: Servo de solenza pe supernova ?

va multumesc pt ajutor

koenigsegg2peu 23-02-11 14:39

Servo merge pus dar ai de adaptat , caseta cu servo e mai mare trebuie suporti de prindere ( cardrul GMP difera de la solenza la supernova ) daca ai bani se pot face detoate . :d

GEO GR 01 NVN 23-02-11 18:58

Quote:

Originally Posted by B-01-JPX (Post 4102397)
salut am sa spun cateva intrebari la care nu sunt lamurit,ii rog pe cei care o sa posteze ceva de genu esti prost cum sa mearga sa se abtina.vreau sa imi achizitionez o dacia supernova si nu stiu sigur daca merge sistemul de servo-directie de pe solenza pus pe supernova?

cu cateva modificari si ceva bani cred ca poti face ce vrei...dar de ce nu iti iei o solenza?ca la bani sunt cam lafel..doar o mica diferenta intre ele:-)

B-01-JPX 25-02-11 14:16

bugetul este de o supernova,m-am uitat dupa solenta si sar de 2000 euro.

Relu_GTT 25-02-11 15:54

nu iti trebuie servo la supernova, volanul oricum se invarte mult mai usor decat la berlina

b08ygs 25-02-11 18:48

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 4119995)
nu iti trebuie servo la supernova, volanul oricum se invarte mult mai usor decat la berlina

Daca caseta de directie este unsa nu are joc, bucsa de teflon este de calitate iar bieletele sunt bune la fel si pivotii batrana berlina zici ca are servo:D

tm86srg 02-03-11 21:12

merge linistit. Era cineva pe DC care si-a pus si l-a costat parca 10 mil. Si eu stau cu o caseta de servo de solenza care am in plan sa o pun, dar la mine ii putin problema cu pompa de servo ca am si clima, iar la solenze compresoru ii mai hos si pompa de servo sus

IULY-CLA 02-03-11 21:30

Nu e greu de montat daca o scoti de la alta

anndi 03-03-11 09:26

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 4137109)
merge linistit. Era cineva pe DC care si-a pus si l-a costat parca 10 mil. Si eu stau cu o caseta de servo de solenza care am in plan sa o pun, dar la mine ii putin problema cu pompa de servo ca am si clima, iar la solenze compresoru ii mai hos si pompa de servo sus

E simplu si la tine, pompa servo electrica, imprumutata de la megane.

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning