![]() |
Servo de solenza pe supernova ?
salut am sa spun cateva intrebari la care nu sunt lamurit,ii rog pe cei care o sa posteze ceva de genu esti prost cum sa mearga sa se abtina.vreau sa imi achizitionez o dacia supernova si nu stiu sigur daca merge sistemul de servo-directie de pe solenza pus pe supernova?
|
re: Servo de solenza pe supernova ?
Quote:
Daca nu esti sigur, daca ai un prieten cu o Solenta, bagate sub masina sau uitate pe la motor, masoara zona si cumpara cu Super Nova:) Bafta;) |
stiu ca au aceleasi motoare solenza cu supernova,stiu ca e aceasi caroserie doar ca sunt schimbate farurile stopurile interior.etc dar stiu ca e aceasi platforma
|
merge fara probleme
|
dar stie cnv daca sa pus sistem de ABS pe solenta??
|
te complici rau cu abs iti trebue o gramada de piese modificate si la instalatia electrica
|
Re: Servo de solenza pe supernova ?
va multumesc pt ajutor
|
Servo merge pus dar ai de adaptat , caseta cu servo e mai mare trebuie suporti de prindere ( cardrul GMP difera de la solenza la supernova ) daca ai bani se pot face detoate . :d
|
Quote:
|
bugetul este de o supernova,m-am uitat dupa solenta si sar de 2000 euro.
|
nu iti trebuie servo la supernova, volanul oricum se invarte mult mai usor decat la berlina
|
Quote:
|
merge linistit. Era cineva pe DC care si-a pus si l-a costat parca 10 mil. Si eu stau cu o caseta de servo de solenza care am in plan sa o pun, dar la mine ii putin problema cu pompa de servo ca am si clima, iar la solenze compresoru ii mai hos si pompa de servo sus
|
Nu e greu de montat daca o scoti de la alta
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning