![]() |
Golf 2 Low
2 Attachment(s)
Salut, m-am hotarat sa imi prezint si eu masina:
Un Golf 2 din 88'...si 1.6 diesel Masina am cumparat-o de la o femeie si arata cam asa... |
Re: Golf 2 Low
Salut.Masina arata bine;).Toti stim ca daca e luata de la o femeie prezinta avantaje afacerea pt tine.Speram doar sa nu fi fost ca baba din reclama care a fost pe 4Tuning:lol::lol:.pai,si ce planuri ai cu ea?un proiect nou ceva:D?
|
Din fericire nu este k cea din reclama...
Masina este la mine de aproape un an,nu prea a ramas nimic original pe ea. O sa pun poze cu toate etapele |
asteptam pozele.......:rolleyes2
|
Quote:
hai cu noutati despre fumegatoare :peace: |
Da.hai cu vesti ma Mk2.ne lasi sa asteptam:!::bunch: pentru gagica de dinainte.arata bine masinuta.si pt tine GolfMk2:hug: prieteni buni sa ai sa te ajute la jucarioara.numai bine.
|
3 Attachment(s)
Poze mai vechi asa...
|
arata bine cu jantele astea;) pune si niste poze cu starea actuala a masini
|
Faine jantele astea.mereu mi-au placut.Tot pe astea le ai si acuma pe masina ?ceva poze mai noi.drumuri bune.;)
|
6 Attachment(s)
Poze noi...
|
Cel mai LoW golf de la noi...o sa tarasti baia de ulei si pe autostrada...:)))
Bafta incontinuare livake !:D |
WOW :yikes: , ce bine poate sa arata asa .
Sa o stapanesti sanatos in continuare . Jantele seamana cu ale mele :mrgreen: . De curiozitate , ce marca sunt ?? Te asteptam cu mai multe poze ,dar si mai multe detalii in privinta modificarilor care le-ai adus acestui mic si LoW Golf :D . Bafta . |
Ms Grekule,nu mai e mult pana departe:D
Te astept in "club" Rulez ms frumos... jantele sunt ats cup 15" 7j |
ohoo...suntem LoW....asa e frumos;).Arata super bine masina.sa te bucuri de ea si mersi de sfaturi;):oops:.Drumuri bune:D
|
saLL dragutz golf mai ales ca este LOW asta e tot ce conteaza ... app din cate vad nai mai avut timp sa pui si folia pe luneta sau nu vrei sa o pui ?eu zic sa o pui findca arata urat lateralele negre si luneta clean ..... in rest e dragutz golful sa te bucuri de el cat mai mult...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning