![]() |
la un CITROEN BX ce ati modifica?
orice idee e bine venita!!!! ce i ati face?
|
Re: la un CITROEN BX ce ati modifica?
2 Attachment(s)
bx-ul nu mi se pare "tunabil"...si citroen in general. eu as incerca ceva discret..m-as axa mai mult pe jante...in rest as lasa-o asa cum este ea. ceva de genul:
|
cam asa m-am gandit si eu...nijte jante o culoare frumoasa app ce mi-ai recomanda ca, culoare?ca a mea e un rosu extrem de matuit si extrem de urat...asa si nijte folie pe geamuri si poate o prelungire usoara si de bun gust a spoilerelor cu praguri frumoase finute...ce zici s-ar vedea frumos???
|
Quote:
|
haha,normal,ai pus poze cu un bx kombi .. ce sa faci frumos la el ?
e greu sa scoti ceva frumos din el .. dar.. si daca scoti .. profita de faptul ca e joasa.. niste jante smechere.. care nu stiu cum o sa le pui .. . caci .. e o mica mare problema la .. distanta dintre prezoane ... (cred) la cx sigur e .. banuiesc ca si la bx .. nu sunt sigur .. so .. jante .. o culoarea perversa si folie ... masina-i joasa oricum ,deja ai o masina tare.. :) si mai mult de ... 2000 de euro nu bagi .. ca sa iasa bine RAU ... mai e un tip care.. si-a facut bx`u ,e un bx alb .. dar.. nu a iesit tocmai bine :D parerea mea .. |
Quote:
+ farurixenon.ro .. sa nu ma luati cu reclama .. ca n-am nici cel mai mic interes, dar .. de aici poti sa-ti iei xenoane .. :D noaptea.. va da extrem de grav :) sa te vedem .. |
aveti idee la cat ar ajunge o vopsea "perversa"?apoi cat ar ajunge manopera(o mana buna)nu neaparat extrem de scumpa...si de foliat toate geamurile fara parbriz ca doar nu e voie:D???
|
de cati bani dispui ?
|
nu ma scald in prea multi bani...dar totul pe parcurs si nu ceva exagerat sau tzaranism...ceva frumos finut si distinctiv de alte bx-uri
|
pune shi tu niste poze cu bx-ul ca sa vedem in ce stadiu e aku. shi poate shiar de mai multi cu parerea. dupa mine, faptul ca are suspensii hidraulice mi se pare un avantaj:)
|
vrei sa vezi un citroen bx tuning grozav?
Quote:
|
Quote:
|
uite aici tuning la bx daca vrei sa faci cevahttp://images.forum-auto.com/mesimag...ptimal_1_1.jpg
|
Quote:
|
Tu chiar nu ai observat ca ultimul post de pe topicu acesta a fost acum 2 ani ?
Incearca sa faci un singur post cu mesajul , nu 10 .... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning