![]() |
repere fibra drift&drag
8 Attachment(s)
RS Tuning Bucureşti
incepe sezonu si am mai facut una alta ptr drift&drag: usi e36 coupe:280e buc (4kg) usi e30 coupe;280e buc (5,5kg) capota e30 ;200e cu armatura-100e fara (4,5kg-2,6kg) cap.potrbagaj e30;150e cu armatura-100 fara (3,8kg-1,5kg) plafon e30 ;300e (9kg) aripi e36 ;120e buc (1kg) |
Re: repere fibra drift&drag
Ft bune preturile :X
L 1oo e capota/portb sunt chiar bune preturile :D Ne auzim ;) Si un up UPPPPP d la mine. |
Quote:
Poti sa-mi faci si mie o capota de E36 in 4 usi fara armatura la 100 eur? In cat timp? Ne putem incadra pana in 15 martie? Merci Razvan LKN |
Quote:
|
pt e34 faci? usi/capota
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Pasajele de Megane Carzone Specials
|
Quote:
|
:D Sal sese Madalin sunt un m-tech2 fata spate pt masina mea?un pret?
Numai bn iti doresc |
salut.m-ar interesa o bara spate de m-tech2 pt un urs pana in '87 (deci mai scurta) si o bara fata tot m-tech 2 fara fusta....un pret aprox..??
multumesc |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
in fine masina e un e 30 '83-'87 fabrctie asa ca ma las la mana ta cu ce trebuie.:) mi-au placut toate imaginile care le-am vazut in conditiile in care am lucrat si eu cu fibra de sticla asa ca stiu despre ce e vb...produsele tale arata f bine! |
maine dupa ora 2 dupa amiaza am drum in bucuresti si as vrea sa trec sa iau si bara de spate.imi poti lasa un nr de tel sa te sun cand sunt in bucuresti si sa vedem cum facem????
|
Quote:
|
salut pentru o dacia nova capota cu armatura la ce pret si cam la cate kg iese ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:59. |
- Copyright 2026 4Tuning