![]() |
2007 Honda Civic Type R
5 Attachment(s)
ype: Inline-4
Displacement cu in (cc): 122 (1998) Power bhp (kW) at RPM: 198(148) / 8000 Torque lb-ft (Nm) at RPM: n.a. Redline at RPM: 8000 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/disc Tires F-R: 225/40 ZR18 Driveline: Front Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-60 mph s: 6.4 Top Speed mph (km/h): 146 (235) |
Re: 2007 Honda Civic Type R
ea arata foarte bine numai ca dupa parerea mea eleronu ala nu prea pica bine...puteau sa puna eleron sus la haion nu in mijlocul lunetei oricum ft tare masina
|
prima honda care imi place la nebunie!
|
Dupa cum arata la interior zice ca pilotezi o nava spatiala,nu o masina. Exteriorul e OZN,singurul lucru care nu imi place e ca nu imi pot permite una.Deocamdata....
|
mult prea OZN pt strazile romaniei masinutza asta,dar..de ce nu? :)
|
Arata mai bine Type R ca un Civic stock la care "nasul cu oglinzi" e cam kitsch
~Nautilus |
Am vazut o Honda in Bucuresti ...
Nu stiu daca era Civicul asta nou ... dar spatele arata la fel ca asta ;) |
deci .. masina asta e mult prea tare ... :D
|
singurul repros pe care l-as putea aduce acestei masini este: motorul ar fi meritat o mica crestere de putere,ca sa se deosebeasca de modelul pe care l-a inlocuit,si se putea avand in vedere s2000-ul.asta nu inseamna ca nu are performante foarte bune si in pas cu concurentii directi.designul este pe gustul meu...si se vede ca e adresata direct tineriilor.
|
2 Attachment(s)
colorata maine-i gata :)
|
singurul nu-mi place care kilometraju electronic ......nasoll ..restu 10x
|
eu zic sa iti vezi de masinutele tale acolo...
cum poti sa spui asemenea tampenie... masina e geniala! si acum o sa fie si pe gustul celor care spuneau ca fostul TypeR nu are destule "brizbriz-uri in interior".... |
superba... cu mult peste concurenta... ca de obicei honda nu ne dezamageste cu aceasta minunata creatie a lor :) ....
|
1 cal in plus :sad:
megacool |
Chiar k e superba!stiti cat costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:18. |
- Copyright 2026 4Tuning