![]() |
Mac Audio MPX MONO
Salutare!
As avea nevoie de cateva sfaturi. Momentan am un Kicker TCVT 12" 2ohmi, care are 400W RMS. Si as dori un amplificator cu un singur canal, cu telecomanda. Am pus ochii pe Mac Audio MPX Mono, deoarece l-as putea cumpara cu 500 RON. Intrebarea mea ar fi , daca aveti cumva ceva experiente legate de acest amplificator. Este oke sau nu ? Precizez ca l-as cumpara de NOU! Sunt deschis si la alte propuneri sau idei legate de amplif , dar tot in zona asta de buget, si preferabil cu telecomanda. P.S. : Mentionez ca nu doresc sa ascult la volum mare, as zice undeva la max 50% din ce poate acel subwoofer. Specificatiile : 07TCVT122 * subwoofer 12" in incinta inchisa * putere RMS: 400 W * putere maxima: 800W * impedanta: 2 Ohmi * dimensiuni: 16.9 x 17.1 x 33.7 x 54.6 mm ________________________________________________ MPX Mono * amplificator auto monobloc * stabil la 2ohmi * putere nominala la 4ohmi - 275W RMS (900W MAX) * putere nominala la 2ohmi - 400W RMS (1500W MAX) * raspuns in frecventa - 5-300Hz * THD <0,05% la 1kHz * raport semnal/zgomot >100dB * filtre LPF/HPF variabile 40Hz-300Hz (12dB pe octava) * bass boost variabit - 0-12dB la 45Hz * filtru subsonic variabil - 10-40Hz (12dB pe octava) * protectie integrata (termica, scurt, supraincarcare) * telecomanda bass inclusa . Va multumesc! |
Re: Mac Audio MPX MONO
Salut. Astazi am pus un anunt cu un amplificator de care doresti tu si un subwoofer. Iti las link-ul anuntului si ma poti suna daca. Ambele produse sunt noi, cumparate de mine din Germania acum circa 3 saptamani. Da-mi un semn daca te intereseaza. Multumesc frumos.
https://forum.4tuning.ro/560-pachete-...ml#post4155199 |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning