![]() |
TOYOTA Celica `00
7 Attachment(s)
Salut pe toata lumea.
Sunt membru nou aici si m-am gandit sa imi prezint si eu masina. Cam asta ar fi jucaria mea. Almost stock. In rest ce se vede Astept pareri si comentarii |
Re: 2000 Toyota Celica
ai o masina frumusica foc,felicitari ,chiar ai gusturi !
jantele pe cat sunt ? par cam micutze :P |
Merci mult.
Jantele sunt cam micutze. Sunt pe 17. |
Superba!!!Unde ti-ai facut interiorul si cat te-a ajuns??
|
nu pot decat sa te felicit pentru masina..... cel mai tare interior pe care l-am vazut... Ce motor ai pe ea???? de 140 CP, sau TS-ul de 192 CP?????
|
Interioru l=am facut in Buc si ma costat cam 900 de euro
Din pacate e varianta de 143 CP :sad: :sad: |
Quote:
bani sa fie :P inca o data simt nevoia sa te felicit ptr bunul gust cu care ti-ai preparat masina .. felicitari .. |
Foarte misto ! Felicitari !
O mica propunere...ai putea sa incerci niste jante cu buza ,cat mai mare cu atat mai bine...chit ca pastrezi dimensiunea va arata mult mai bine... |
Nu mi-am dat seama initial cam ce talon mi-ar trebui la cauciuc daca imi puneam 18". Nu as fi vrut sa merg cu 35 ca e masina mea de toata ziua si la ce gropi sunt prin Buc ....
Dar dupa ce le-am cumparat mi-am dat seama ca mergea si 18" linistit cu talon de 40. Asta e, poate pe viitor :-) |
frumoasa masina... eu unu in loc de alb puneam negru sa mearga cu exterioru..in fine fiecare cu gustu lui ! :) bafta in continuare...e frumoasa si asa;)
|
10x ...........................
|
foarte frumoasa masina!! mai pune niste poze cu ea :D
|
11 Attachment(s)
In sfarsit tzi-ai pus superba masinutza pe forum de cand te asteptam :D :D :D
sper te superi k am pus aicea poze cu masinutza ta.........M-a INEBUNIT POZA NUMARU 6 CUM A IESIT TZIE ITZI PLACE???? :evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
p.s ce a patzit fata aia din poza a lesinat pe masina ta :D
|
Da, a iesit fain poza 6.
Sincer nush ce a patit femeia, probabil se odihnea :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning