![]() |
Subwoofer de 6,5"?
Se gasesc la preturi rezonabile sub de 6,5 inch,sau bass de 6,5 inch?
Am vazut pe site la DLS RW6 dar nu am vazut pe site-urile noastre.Ideea e ca as cauta 2 dif bass 6,5 inch pe la 60-75RMS/buc chiar si 100RMS.Sa sune cat mai jos (vre-un 45-50HZ)si sa aibe un adancimea(mounting depth rezonabila 8-9 cm).Vreau doar dif bass, nu componente(sisteme), coaxiale sau ce mai sunt pe piata) si nu pioneer PRS de 17 ca-s 8 mil :) . Undeva pe la 1 mil difu poate putin mai mult (avand in vedere ca un DLS de 8" e vreo 1,6 mil). |
Re: Subwoofer de 6,5"?
JL il are 6w0 care e super OK. Pretul e pe bucata si costa 340 ron.
Ar mai fi DD-ul w6,5 ( Fs la 36 hz ), poate si altele. Insa la bani putini nu am vazut woofere bune. |
Re: Subwoofer de 6,5"?
Quote:
Ideea e ca vreau sa separ bass de midbass+tweeter(vreau sa merg pana in 120HZ cu difuri de bass-cele pe care le caut , si de pe la 140 HZ in midbass + tweeter) Midbasii sunt pusi mai in spate pe usa si nu au incinta adecvata (gen stock la golf 5) iar astea care vreau sa le iau vreau doar bass , puse in fata usii pe o placa de mdf(rigidizat cat mai bine) Am DLS B6(componente 6,5"/50WRMS),daca le pun pe ele pe bass si iau in usi partea spate niste coaxiale DLS merge? Eu cam vroiam pe mid sa le pastrez pe astea ca imi e frica sa nu le suprasolicit. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning