![]() |
serii bmw e30
.am decis sa deschid acest thread pentru toti posesorii de ursi si viitori posesori ,pentru a sti unde sa ne uitam cand dorim sa verificam seriile ..mai precis unde sunt pozitionate seriile la ursuleti ?. vorbim aici de seria de motor si seria de la caroserie .Am auzit ca pozitionarea acestor serii difera in functie de model si de anul de fabricatie ..si sa incep eu cu o intrebare.Unde se afla seria de motor cat si seria de pe caroserie la un bmw e30 323i din 1985? .daca se poate si cu poze ar fi perfect .
|
Re: serii bmw e30
1 Attachment(s)
La mine, 325 din `86 seria de caroserie e in fata parbrizului, unde se inchide capota, exact la mijloc.
Seria de la motor, pe IS si pe 2.8 este in partea stanga , jos pe bloc cam pe langa suportul motor, pe mijloc. |
daca doreste cineva sa vopseasca aceste minunati ma ofer eu ,sunt vopsitor de categoria 1. am cuptor materiale tot ce imi trebuie....:-)
|
la un bmw e30 316 din 89 unde se afla seria motor..ms
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poate va ajuta poza asta
|
salut,daca tot a deschis cineva acest subiect scriu si eu aici,sus in fata parbrizului unde se inchide capota am gasit seria de sasiu si in continuare la o distanta mai e o serie aia e de la motor?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:47. |
- Copyright 2026 4Tuning