![]() |
Kia pro_Cee'd
3 Attachment(s)
Kia pro_Cee'd Kia Motors Corporation a facut publice primele fotografii ale noului model al gamei KIA, si anume pro_Cee'd, ce va fi lansat la salonul auto de la Paris pe data de 28 septembrie. |
Re: Kia pro_Cee'd
Ca parere personala... mi se pare o bijuterie in poze :) daca va avea si motoare pe masura, va avea un cuvant destul de greu de spus...
|
e tare masina asta.....................dar dak dai 10 mi taxe vamale....cine o cumpara?
|
dap ai dreptate numa ca va mai dura mult pana o sa apara pe strazi...
imi plac jantele si mai ales interioru.... |
e facuta in slovacia:D deci nu va avea taxe de 30%
|
Quote:
|
f tare interiorul... tare si masina..acest tip de caroserie incepe sa castige repede teren in fata tinerilor
|
faine jenti oricum toata masina ii misto:D
|
Dak are un motor tare, Vw Golf GTI ai grija c facy, s-ar putea sa-ti scada din vanzari.
|
nu cred ca va bate gti totusi
dar place interioru si ecranu din bord super misto a da o intrebare si ce masina vrea sa inlocuiasca?sau face inca un pas inspre masinile mici? |
Sper sa faca cat mai putine modificari la interior si exterio pt ca,parerea mea,vor da lovitura. Sper si la o motorizare de vreo 200cp si atunci sa vad concurentza pt GTI.
|
Dragutza masinutza,vb voastra dak va avea si un motor pe masura8) ......insa acuma mai conteaza si pretzul.....
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
...daca acesta e modelul ce va circula pe strada "din decembrie"....jos palaria...super meseriasa....foarte frumoasa...:lol:
|
foarte tare arata....dak ar scoateo asha cum ii acu pe strazi....si un o bomba de motor....ar rupe toate normele :P
|
intradefar arata super tare din cate am inteles astea sunt motorizarile 1.4, 1.6 2.0 litri CVVT si un diesel de 1.6 ..... am inteles ca o sa se fabrice in europa
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning