![]() |
E36 - my first kitty.
8 Attachment(s)
Salut, de vreo 2 luni sunt fericitul posesor al unei pisici black,inainte de ea am avut un opel astra f caravan de care pot sa va spun ca nu mia placut niciodata, avea motor 1.6 75cp pe bran 5 persoane in masina urcam numai cu a 2 a ce sa mai o putoare de masina. haideti sa va spun despre pisik, deocamdata are motor 1.6 m40, angel-eyes,faruri cu lupa,interior din piele sau vinilin crem nu stiu exact,proiectoare,plasme la bord si cam atat...va urma. tinand cont ca sunt incepator ajutati-ma si pe mine cu sfaturi pentru a o modifica un pik la exterior la motor deeocamdata nu vreau sa umblu ca deh e criza si asta consuma cam 9 dak mergi linistit, la exterior eu m-am gandit sa merg pe kit de //M eu zik k da cel mai bine..hai sa va pun si niste poze. app pentru curiosi lovitura din fata este opera mea la o saptamana dupa ce am luat-o ma credeam schumacher si intr-o curba am derapat am intrat pe contrasens si am lovit un logan de i-am rupt roata iar a mea avea doar bara ce se vede sparta, iar cea din spate un dobitoc la ultima ninsoare cu un matiz sa oprit direct in ea.
|
Re: E36 - my first kitty.
Frumoasa..trebuie neaparat trantita de pamant :twisted:
|
Ce loc interesant au butoanele de la geamurile electrice:):)
Singurul lucru ce nu imi place e pielea de pe volan, in rest imi place si iti recomand si eu o suspensie sport, narile innegrite si niste semnale de M . Bafta sa ai cu ea.. e frumoasa:):) |
Quote:
|
aveti idee dak butonul care aprinde luminile ar trebui sa fie luminat, dak da spuneti-mi si mie cum pot sa il desfac sa ii schimb becul?
|
Da...este luminat atunci cand pui contactul...desfaci surubul acela de sub el,tragi usor de el si o sa iasa...dupa o sa te descurci singur,o sa vezi becul.Mai mult ca sigur este ars.Numai bine si spor. ON:Cumpara o consola cu butoane si muta-le acolo unde sunt puse de la "mama lor",unde le-ai pus tu nu dau bine,nu este scumpa.
|
2 Attachment(s)
Cam asa ceva.....
|
Quote:
|
Mai am o intrebare pentru voi: daca schimb doar toba finala si ii pun toba sport obtin cat de cat un sound frumos, toba o so iau de pe accentul unui prieten de al meu are motor de 1.5 16v o sa am aceelasi sound ca el sau o sa fie mai puternic pe masina mea?:-)
|
depinde acum ce tip de finala ii pui marca... etc
Un sunet frumos il scoti de la modelele Japan dar nu prea dau bine estetic..(ti-o spun din propie experienta) |
Grilele le dai bine cu hartie abraziva pana se face mat chromul ala si dupa dai cu un spray de vopsea. Lasi sa se usuce bine si le montezi inapoi. Va tine vopseaua asa
|
salut!
frumoasa pisica...sa ai grija de ea...sincer daca o mai lasi putin si ii iei niste jante pe 16-17 o sa o schimbe radical....bafta:-) |
Jante, nas negru si lasa talpa mai moale , chiar daca e mai buna decat astra f.
Voie buna ! |
Quote:
Cu stima! |
Salut ! cum pot afla ce raport are grupul meu? Se potrivesc discurile de frana de pe un 2.5 pe 1.6 al meu discurile de pe fata?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning