![]() |
BMW Seria 6 - AC Schnitzer Tension Street Version 5.1 V8
14 Attachment(s)
BMW Seria 6 - AC Schnitzer Tension Street Version 5.1 V8 Motor: V8, 5.1 litri, |
Re: BMW Seria 6 - AC Schnitzer Tension Street Version 5.1 V8
ft frumos tuning-ul realizat de cei de la schnitzer....411 cp:shock: seria 6 stock cat are???(cel mai mult)
|
exterioru impecabil
dar interioru nu prea imi place..........e nasola culoarea aia alba dar oricum ffff frumos |
prea marfa cum ii sta in alb, mie imi plac ff mult masinile scumpe dar albe, k majoritatea gri metalizat sau negru, m-am saturat de culorile alea, alb ii sta k lumea si oricum e misto asa cum e masina;)
|
Quote:
|
TAU-ule, uite mah! te-au copiat astia de la "shnitzel":)
|
capota de la portbagar ii chiar originala! si culorile is reusite;)
|
Quote:
|
...e SUPER TARE masinutza, cred ca oricine ar fi bucuros sa o conduca, sa o simta........sa o auda cum toarce.....E frumoasa din toate punctele de vedere, atat estetic cat si performantele motorului....
|
Sincer,felicitari pt motor dar nu-mi place caroseria in cele 2 culori care le-au ales.Mergeau alte culori mai bine.
|
super tare masina, bestiala, kit-ul este spectaculos. Si il prinde foarte bien culoare
|
...e SUPER TARE masinutza, cred ca oricine ar fi bucuros sa o conduca, sa o simta........sa o auda cum toarce.....E frumoasa din toate punctele de vedere, atat estetic cat si performantele motorului....
|
cum poti sa zici ca e nasoala culoarea aia alba ? designeri de la schnitzer cauta cele mai bune culori si combinatii si u zici ca e nasoala si interioru nu i fain , hai mai laso mah in truda me , ca daca era postat un golf3 cu interior cu mocheta ziceatzi k ii miezu , unii nu jtiu sa aprecieze asha cred parerea mea e ca e mondial
nu mah imi place culoare mai ales albu asta dar nu imi place albu ala din interior din imagini pare nasol dar cred ca e frumos in realitate dar acuma ce zici ca nu ar merge un albastru fantomatic mai bine decat albu din interior?si la exterior sa aiba niste desene tribale tot in albastru asa fantomatic cz cum ar fi? |
Doamne deci......:shock: :shock: :shock: nu am cuvinte pt masinutza asta,iar cu nuantza aceea de alb(la exterior ma refer) ii sta dementzial.....vreau si eu :cry: :cry:
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
Uite la asta ma gandeam si eu ...
Cum ar arata un Seria 6 cu o capota a portbagajului putin mai inclinata sau daca nu, cel putin camuflata, asa incat sa semene cu un Porsche si nu cu o chiuvetaaa :) ? Desi nu inteleg de ce a ramas "valul" ala pe centru, E chiar reusita modificarea ! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:16. |
- Copyright 2026 4Tuning