![]() |
91" Jetta Coupe
7 Attachment(s)
Masina dispune de un "propulsor" 1.6 injectie monopunct de 72 cp ! Ca dotari lispesc multe ...
Niste poze cu masina de cand am luat`o si ce s`a facut la ea ... Schimbat bord plastic cu bord moale Montat suspensie reglabila Schimbat interior Revopsit botul + polish total si mai urmeaza !!! |
Re: 91" Jetta Coupe
n-arata rau masina. spor la treaba si sa ai noroc cu ea. mai mult decat ai avut cu golfu alb
|
3 Attachment(s)
mersi ! si cateva poze cu niste achizitii de azi !!! 8)
|
Frumoasa Jetta, o sa arate foarte fain cu masina jantele cu buza mare. Bafta ;)
|
ai ceva de lucru cu jantele alea :o
|
bine ca au ajuns la un pasionat, eu, sincer, uitasem de ele
|
Foarte misto masina;) mai rar o Jetta Coupe prin Romania:-P Motorul dupa golf o sa-l pui pe asta?
De ce ai schimbat capota? Ca nu vad logica, cea gri parea ok... ATS-urile alea ce dimensiuni au? Or sa vina super marfa pe masina:-P |
Mersi !
Da,la jante e de lucru ! Masina a fost atinsa in fata (nimic grav) iar capota si aripa pasager au fost schimbate ! dar pregatite si vopsite de un ciupilicar si erau foarte urate ! asa ca am decis sa vopsesc tot botul + bari fata/spate iar apoi polish total :-) La motorizare inca nu m`am gandit bine,dar am in gand 2.0 16v abf :) brownshark Re: 91" Jetta Coupe bine ca au ajuns la un pasionat, eu, sincer, uitasem de ele -> ce vrei sa zici cu asta ? Jantele sunt luate din TM ! Ats`urile sunt pe 15 , et30 si 7j :) More to come ! |
spor la treaba..va arata super ..sunt sigur...
jantele sunt frumoase...poate gasesti pe viitor ceva exclusiv...asa cum e si acest model de mk2 :cool: |
Si eu am avut o jetta, prima mea masina...am trecut la Opel, acum la BMW, dar tot Jetta e masina mea de suflet:) E foarte frumoasa masina ta, sa ai grija de ea si sa ajunga cum iti doresti tu sa ajunga. jantele sunt foarte ok.
|
1 Attachment(s)
felicitari pt achizitie Benny, spor la treaba iti doresc ! Sper sa te apropii cat mai mult ca cea din poza atasata de mine ... bafta
|
Imi place culoarea, si jantele sunt marfa. Asteptam urmatorea etapa :)
|
sa inteleg ca vrei sa o faci german look, mie personal mi-ar place un g60 pe ea si fata de mk2 gti, dar gusturile nu se discuta. bafta cu jetta in continuare!
|
s`a vopsit jetta :lol: revin mai tarziu cu poze ! si maine daca e uscat lacul , urmeaza polishul daca nu,zilele ce urmeaza ! maine se face tot kit`ul de 90` cu ceva spray special de bari ... si mai vedem !
|
6 Attachment(s)
.......->
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning