![]() |
Parere MP3-player
1 Attachment(s)
Ce parere avetzi despre Tevion CRM 2005 ??
cd-audio,cd-mp3,mp3 memory stick,mp3 de pe card MMC sau SD Radio cu RDS. USB si slot MMC. show source song title (MMC/SD,USB sau CD) Putere 4x35w RMS (are acelasi final ca la kenwood 4x45w - cica) LCD cu fundal albastru si butoanele cu rosu 2x RCA OUT (iesire statie) 2x RCA IN (intrare auxiliara) pretul de achizitie este de 2.2 mil (nou) k pretz io zic k este rezon...acm ce ma intereseaza este cat de bun este :D nu vreau s ma bucur k dau putzin p el si apoi s regret pt k mi se strica... a avut/are cineva acest model...ce parere avetzi? |
Re: Parere MP3-player
O sa mearga exact de banii care-i dai ( in cel mai fericit caz...):D
|
lol...tare
insa...nu la asta ma refeream...nu ma astept s imi faca cartofi prajitzi :P io intreb daq este bun asa k performantze...in raport cu pretzul sau daq a avut cineva probleme cu acest tip de player daq este un avantaj reader-ul de card si usb sau un dejavantaj |
1 Attachment(s)
oke dar de acest player ce parere avetzi?? Panasonic CQ-c1301n
Product Specification 50x4w High Power Amplifier 16 FM, 8 MW (LW) Station Presets Selectable AF Auto Preset Memory Seek Tuning with DX Removable Fascia ISO Connector Green Button Illumination MP3/WMA Playback Sound Quality Mute Separate Bass, Treble, Balance & Fader Automatic TA Volume Adjustment CD-R/CD-RW Playback Remote Control In 1 Pre-out (2.5v) atata tot k nu am telecomanda la el... se gaseste?? |
ai ma k sunt in criza..am ramas fara casetofon si nu dispun de bani multzi...ajutatzi-ma si pe mine macar cu pareri plz...
io unu m-as inclina spre acest panasonic...voi ce zicetzi? |
au zic sa mai strangi ceva bani :) sa nu-ti para rau mai incolo.
|
Quote:
Daca pui HPF la 80 HZ intra putin bass in boxe si ai un sunet cu distorsiuni hmm , rezonabile pentru amplificare doar pe HU. Plus ca mai are si iesire de sub amplificata in loc de spate face un fel de bridge si ai 70RMS pe un canal. Poti pune 2 boxe fata sa auzi vocea cu HPF la 80 si un sub mic cu senzitivitate buna pus pe LPF la 80 HZ :). Si faci sis audio cu bani putini , ca parca aia era problema :). |
mdap...ideea e ca nu am aia 5 milioane...
si nici nu mai am de unde sa fac rost :( am doar 2-2.5 mil :( |
strange banii si ia-ti un aparat de firma...
eu a trebuit sa astept dupa salariu vro 3 luni ca sa imi iau un sony xplod cu boxe cu tot.. aparatul mp3 4,6 mil + boxele 2,5 mil, prietenii imi spun ca se aude super, eu cred ca am facut o investitie avantajoasa pentru mine! mai gandeste-te! |
mai bine cumpara un cd player( nu mp3 ) de firma ca e mai ieftin, iti trebuie mp3 ?
eu m-am saturat de mp3, ca avea doar 2 cduri in masina :P si pana cautam melodia ma lua cu dureri de cap asa cu cd player imi fac cd cu fiecare gen de muzica :) deci, eu mi-am luat cu 1,2 mil CD Player Kenwood 4x45 W, cu iesire de amplificator, citeste cduri facute la 16x, si are reglaje de bass, medii, inalte. |
Dar spune ca l-ai luat "second".
Varianta "second" e OK daca aparatul e in stare buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:24. |
- Copyright 2026 4Tuning