Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   18 ani (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/239648-18-ani.html)

snipe 12-02-11 12:31

18 ani

Buna ziua! :D

Mai am un an si pot spune in sfarsit ca am carnet:X
Mai ramane o problema pe care toti ne-o punem la 17 ani. CE MASINA SA IMI CUMPAR?
Primele 3 luni o sa conduc loganu mamei sa ma prostesc putin cu el. Recunosc ca pana acum parintii mi-au cumparat un tico pe care am invatat sa merg, m-am jucat cu el pe camp prin curte, pe la tara, insa problema mea ramane dupa logan ce masina sa imi iau:|
Nu vreau o masina noua, vreau la mana a2a dar sa nu aiba mai mult de 15 mii/km, cum voi aveti experienta mult mai mare in domeniu asta ca mine ce mi-ati recomanda.
Bugetul se invarte la 17mii de euro +/- 2mii.
Eu ma gandeam la un audi a3,a4 sau un scirocco sau un c180. Nu as vrea motor de 2.0 pentru ca mi-as baga unghia in gat din cauza taxelor.

flow87 12-02-11 12:35

Re: 18 ani

parerea mea mai intai sa ei permisu ,dupa care sa iti cumperi masina,doar o parere sa nu o ei in semn de rau.

ps: pai depinde ce marca iti place ,cum vrei sa fie de putere ,de consum,de conforn,lux....eu unu zic sa nu iti cumperi masina in 2 portiere ,dor daca stii ca nu mergi cu prieteni prea des undeva...
masini sunt destule in bani astia...ce iti place aia cumperi.

snipe 12-02-11 12:37

Quote:

Originally Posted by flow87 (Post 4077423)
parerea mea mai intai sa ei permisu ,dupa care sa iti cumperi masina,doar o parere sa nu o ei in semn de rau.

Dar nici nu se pune problema... nu vreau sa o cumpar de acum:)) vroiam doar sa-mi fac o ideea la intrebarea " ce masina as putea sa-mi cumpar la 18 ani"

RideTheRiddle 12-02-11 12:40

dai 19 mii pe masina si ti-e frica de impozitul de 180 de lei pe an la motorul de 2.0?
Pana iei permisul mai e mult, preturile la masini pana atunci se vor schimba foarte mult asa ca nu are rost sa te gandesti de acum.

cipi_SKG 12-02-11 12:40

in banii tai gasesti foarte multe masini ..depinde si ce gusturi ai .. vrei coupe ..vrei cabrio ,sedan ..nu stim noi ce iti place tie .. daca as fii in locu tau la banii aia mi`as lua insignia ..am gasit la 16 mii acum peste un an o sa mai scada preturile....ce bine e de unii au banii de la tata/mama :lol: (glumesc)

snipe 12-02-11 12:42

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4077437)
dai 19 mii pe masina si ti-e frica de impozitul de 180 de lei pe an la motorul de 2.0?
Pana iei permisul mai e mult, preturile la masini pana atunci se vor schimba foarte mult asa ca nu are rost sa te gandesti de acum.

Euro 4 avand o cilindree de 2.148 centimetri cubi, noua taxa va fi de 2.800 euro.

:P

Defapt de la bunicu ca de la parinti am pedeapsa pe viata:))))
Si eu mam gandit la insignia dar parca tot suna bine Masina Germana...asta e problema sunt prea nehotarat pe langa asta nu mai am nici rabdare:))

RideTheRiddle 12-02-11 13:14

Quote:

Originally Posted by snipe (Post 4077445)
Euro 4 avand o cilindree de 2.148 centimetri cubi, noua taxa va fi de 2.800 euro.

Si eu mam gandit la insignia dar parca tot suna bine Masina Germana...asta e problema sunt prea nehotarat pe langa asta nu mai am nici rabdare:))

eu nu am inteles-o pe asta cu euro 4 cilindree de 2.148 cm cubi. iar restul ma lasa rece...bafta in gasirea unei masini germane

giubau_v8 12-02-11 13:25

Quote:

Snipe, de ce nu iti vezi tu de copilaria ta pana faci ''optispeani'' si deschizi topicuri inutile pe forumul asta? .
Joci o miuta , te dai cu bicicleta, si cand o sa ai bucata aia de plastic in buzunar sa te gandesti la o masina .

Mai sunt pusti la 16-17 ani pasionati dar tu vad ca nu ai nici o treaba. Insiginia este un Opel iar opel este o masina germana....macar atat trebuia sa stii si tu inainte sa deschizi un topic pentru ca te plictiseai acasa si parintii nu te baga in seama destul.

Data viitoare inainte sa deschizi un topic, vezi ca exista in partea de jos a forumului o sectiune numita coltul incepatorului... Treci pe acolo ;) .

Si inainte sa deschizi un topic nou, foloseste functia search ( in partea de sus a forumului) , si vezi, poate s-a mai discutat despre problema asta de n ori.

Succes

Champion 12-02-11 13:37

Quote:

=))) io zic ca sa nu dai 18k euro pe o masina la 18 ani pe care o sa-i ai peste 2 ani(profil arata 16 ani :))) ) ca daca iti iei tu soferule masina de 18k euro dupa ce te-ai plimbat 3 luni cu tico si logan, nu prea o sa le ai cu covrigu si daca o lovesti o sa te pedepseasca si parintii si bunicu milionar pana dupa moarte :)))

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning