![]() |
Magnat Xpress 10
Merita pus pe un amplificator audison srx2 ?
|
Re: Magnat Xpress 10
De ce nu ? in punte.
|
1 Attachment(s)
Asa se leaga in punte ? Cum este in poza atasata ? (sunt incepator in chestii din astea)
Si pentru bugetul meu ar mai fii 2 optiuni :West Coast Customs WCC 104s si XTREME 124sx Care ar fii cea mai buna alegere ? |
da asa se leaga in punte.
despre difuzoare nu stiu ce sa zic, cel mai probabil sunt la fel de bune precum e si pretul. |
Avand in vedere criteriul stabilit, as merge cu cel mai mare, e bine sa fie mare, nu ? retorica.
Ca o paranteza, poti lua in considerare si Juice JS12. |
eu m am uitat la tot ce a fost si sub 200 ron ...nu am avut nici un criteriu ... m ai cam pus pe ganduri si as merge pe criteriul dai un ban da stai in fata :lol:
|
cred ca asa este cel mai bine "dai un ban da stai in fata"
|
am ajuns la TS-W309S4
sunt foarte multumit de el pe parcurs o sa iau si o statie ceva mai mare |
se gaseste cineva pe aici care stie sa umble cu programe din alea de calculat incinta sa imi calculeze si mie ?
|
scrie cat ne dai din portbagaj, poate te ajutam. lungime, latime, innaltime.
|
1 Attachment(s)
sunt bune datele din poza ?
incinta nu se calculeaza dupa datele difuzorului ? |
ba da dupa datele difului.
Height: 100 Width: 100 Length: 300. (astea-s dimensiunile portului) acordat la 37hz |
nu crede ti ca e cam mic ? m am apucat eu sa fac niste masuratori si mi sa parut ca iese cam mic :rolleyes2
|
nu mi se pare prea mic pt dif de 10.
|
pai da nu este de 10 ci de 12
difuzorul este Pioneer TS-W309S4 * subwoofer * diametru woofer: 30 cm * putere RMS: 400 W * putere maxima: 1400 W * impedanta: 4 Ohmi * raspuns in frecventa: 20-220 Hz * sensibilitate (1W/1m): 94 dB * material woofer compozit de IMMP * bobina din Aluminiu cu diametrul de 48 mm * incinta recomandata sealed de 24.1-49.5 litri * adancime de montaj: 153.1 mm * Qts: .66 * Fs: 39.5 Hz |
| All times are GMT +2. The time now is 01:12. |
- Copyright 2026 4Tuning