![]() |
E39 WPR
3 Attachment(s)
salutare..ma numesc iulian si sunt user nou pe 4tuning cu toate ca il urmaresc de ceva timp.cativa prieteni m-au convins sa-mi prezint aici masina.
este vorba de un e39 525tds din 98..de cand il am i-am adus urmatoarele modificari....interior piele,faruri angel eyes,stopuri led,eleron portbagaj M,eleron luneta,bara fatza M....urmeaza...jante M..difuzor spate M. momenan e resoftat la 170cp...urmatorul target fiind undeva la 220cp....si pe urma mai vedem.... ....poze.. |
Re: E39 WPR
adica vroiai sa spui la insistentele mele:twisted:
cunosc masina foarte bine....si trage intr-un mare fel pt motorul si tonajul ei...mai rar un diesel sa schimbe la 6000rpm:twisted: bafta in ce ti-ai propus. |
Ma bucur ca l-ai prezentat. Sa il folosesti in continuare cu placere.
Te saluta Alex din Ploiesti.;) |
Frumos E39 !
O investie cat de cat mica si de efect ar fi narile de FL si semnalizarile laterale albe sau folie light peste ! Bafta ! |
se invarte bine balena:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=2QuPDAV2OeQ |
[QUOTE=iulian_wpr;4072288]salutare..ma numesc iulian si sunt user nou pe 4tuning cu toate ca il urmaresc de ceva timp.cativa prieteni m-au convins sa-mi prezint aici masina.
este vorba de un e39 525tds din 98..de cand il am i-am adus urmatoarele modificari....interior piele,faruri angel eyes,stopuri led,eleron portbagaj M,eleron luneta,bara fatza M....urmeaza...jante M..difuzor spate M. momenan e resoftat la 170cp...urmatorul target fiind undeva la 220cp....si pe urma mai vedem.... ....poze..[/QUOT arata bine , zimi daca a meritat softul? se simte ? tia sarit consumul ? scoate mai mult fum? |
fortza masina.....a dat bine cerce aseara....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|