![]() |
tra (x-team ) vs solenza alba de la 4ss parca
poate dam si noi una bucata de dungulitza:)))
|
4SS nu are solenta alba , are o dacie alba insa , poate vrei sa. ... nu cred ca ar fii prblm...
|
cred ca racing-team are una alba
|
nici Racing Team nu are solenza alba ! tipul care era la Prisma cu Solenza alba nu cred ca este in nici un club! am vb cu el !!!
|
gata stiu , era amicul lui NOStim tuning , el era cu solenza.. so da-tii pm lu nostim si vb cu el sa vb cu tipu cu solenza si sa vedem ce zice :D ...
|
Vorba lui Santos, estem una bucata SGM... Sa tregi inainte de ea si dupa aia SLZ... :wink:
|
berlina alba de la 4ss....SGM ,the one and only ;)
vrei?! |
Re:
Quote:
|
:) :) true... true... offtopic
tra .. ai inteles cum faci sa te dai cu el da ? apelezi la NOstim tuning , e un tip dp forum il gasesti in lista de membri , si ii zici lui ... si rezolvi , succes |
aha deci nu e la nimeni baiatuu
ca ma suparat acolo la raliu la indeminare si de asta vream sa ma dau cu el |
de ce :) la indemanare ? lols lasa`l mah k omu era calm .. era .. la locul lui ... :)
|
De-abia de curand am vazut si eu sectiunea asta si mi-ar placea sa fac o cursa cu solenza rosie din Constanta.
De fiecare data a facut spectacol si cred ca si trage foarte bine. |
e la mere baiatu!!!!
:shock: :shock: |
:lol: :lol: :lol: :lol: baiatu asta e cu solenza aia alba de care vb voi aici.... :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
te astept cu cea mai mare placere . iar despre SGM am trecut de el nu intro cursa directa dar sa dat cu masina noastra (\"o dacie )si ia dat'o dacia noastra(but). iar eu il fac pe but de aici rezulta ca.....................unde e solenza aia alba :)))))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning