![]() |
E34 - 518i Touring
5 Attachment(s)
Dupa un esec cu o pisica break, tata a ales un seria 5. Cumparat de la proprietar din Germania la 159.000 km (cu carte service), a venit pe roti acasa. Are incalzire in scaune, si doua trape maaari. Dupa inmatriculare a venit un kit xenon, jante de E39, mici retusuri la vopsea si un mp3 player. Poze am deocamdata doar cele de pe anuntul de pe mobile.de
E o placere sa il conduc si eu din cand in cand... :D |
Re: E34 - 518i Touring
Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.
Ce planuri aveti pentru viitor ? Nu este cam mic motorul pentru caroseria pe care o are ? |
Mersi, cand am auzit 518 am strambat din nas pana l-am condus. Chiar nu ma asteptam sa mearga asa bine. E foarte ok, nici nu consuma prea mult. In rest, ii trebuie o suspenise noua si poate il conving sa ii puna folii. Poate o sa ii mai faca cate ceva, e cea mai veche masina care a avut-o si cred ca incepe sa prinda si el gustul modificarilor :D
|
arata bine, ma gandeam ca te-ai dat pe E34 cand am vazut ca ai deschis topic!:)
|
nu.. inca!! :))
|
Quote:
avea 270 000 km si mergea impecabil , exceptie facand balansul suspensiei si consumul nu foarte mic...dar , chiar sunt niste masini... |
destul de interesanta masina,imi place ca e break.. Niste poze mai noi ?
|
6 Attachment(s)
Masinii i s-au schimbat suspensia, bucsaraia, cauciucuri pentru ca juca foarte tare pe drum intre 90-120. Acum e super ok, sta pe drum bine si merge neasteptat de bine, pentru cat de mic e motorul. Afara consuma undeva la 6% incarcata cu aprox 800 de kg, foarte bun consum zic eu...
Am ceva poze de cand era in lucru si o poza la jet in omv oradea.. |
sunt destul de rare seria 5 de 1.8 ...cat iti i-a in oras daca vrei sa spui si extern..in rest ...sa;l stapanesti sanatos:D
|
e cam mic consumul ala,pe e36 sedan acelasi motor nu consuma chiar 6, poate putin sub 7 dar 6 nu avea cum,mai ales ca e si mai usor cu cel putin 200 kg decat un e34. Daca era incarcata cu 800 kg + 1400 ai ei ajungem la 2200 kg cu 161nm si 116 cai sa aibe un consum de 6.
|
In ce limba ai cartea tehnica? Imi poti trimite si mie o copie dupa cartea tehnica? eu am tot un BMW seria 5 dar e un 525tds.Astept un raspuns.Te rog ajuta-ma si pe mine.:D:!::?::!::D
|
Masina este de vanzare, 2500 euro negociabil :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning