![]() |
Audi Onix - Concept
19 Attachment(s)
Audi ONIX
Deoarece tot mai mulţi producători īncep să introducă tehnologii moderne si mai eficiente in lumea motorsportului, vin cu propunerea unui concept pentru Audi care urmează aceste tendinţe. Audi Onix este un concept hibrid de curse care combină eficienţa consumului cu performantele de top. Onix este propulsat de doua motoare electrice pe roţile din faţă şi un motor V12 īn spate. Motoarele electrice contribuie fiecare cu 85 kW cu un total de 170 kW, această putere suplimentară este generată īn timpul frānării si stocată īntr-un acumulator situat īn partea din faţă īntre cele două motoare electrice. La exterior grila este diferită faţă de ceea cu ce ne-am obisnuit pană acum la modelele audi. Grila are o formă pālnie care are rol de a canaliza mult mai bine aerul oferind o aerodinamică mult mai bună şi in acelasi timp racind motoarele electrice. De asemenea pe acoperis este montat un "air intake" care acţionează pentru răcirea motorului V12. Farurile din spate sunt alcatuite din aşa-numite "dungi de lumină" similare cu cele ale BMW Vision. Īn general Audi Onix este un concept care are ca scop să concureze cu Porsche 918 RSR şi alte modele din aceeaşi clasă. Va multumesc! |
Re: Audi Onix - Concept
ma bucur ca mai postezi si pe 4tuning.
Despre modelare, materiale si randari nu pot zice decat felicitari, acelea de pe pista sunt exact ce trebuie. Design'ul masinii (ca aici vroiam sa ajung) este deasemenea foarte bun, elementele se leaga bine intre ele dar parca sunt unele elemente la care mai mergea un pic lucrat (nu te superi de putina critica, nu?). De exemplu linia latarala a geamurilor parca este prea dreapta.. puteai sa faci parbrizul mult mai inclinat, si cheder la parbriz (ca la dacia 1300?) Grila, buna ideea, fiind un concept cred ca mergea si mai adanca dar totusi e un pic prea colturoasa. Farul e rotund, linia de la capota rotunda iar grila in colturi :cry: Per total masina se leaga, mi'ar fi placut sa vad un roll-cage la interior si niste randari close-up (am vazut ca nu prea faci). Eu unul te mai astept si cu alte concepte, mai am si eu ce comenta :D |
Lucrarile tale sunt geniale felicitari pentru munca
|
Frumoasa masina dar nu stiu de ce ma duce cu gandul la Bugati Veyron :))
|
foarte bine lucrata din cate ma pricep eu si foarte tare designul....felicitari
|
Superb proiect, felicitari!
|
felicitari pentru proiect! Cel mai mult imi place faptul ca imbina o forma aerodinamica (aduce cu audi r8 ) cu linii brute,sculptate parca. Un r8 mai tanculet... Arata super!
|
10 bravo ,ai niste lucrari foarte frumoase .
|
Arata bestial bv! Zici ca e Veyron vazut din viitor
|
Bestial , dar grilele lasa de dorit, sigla aia mica... in rest Felicitarile mele !!!
|
renderele sunt facute cu hdr?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning