![]() |
Cei mai buni tapiteri din cluj
5 Attachment(s)
deschid acest threand deorece am vazut lucrari de tapiterie foarte de calitate!cand spun asta ma refer la renault 19 si bmw e 36 (D M X).dar sunt sigur ca mai sunt tapiteri ce fac treaba buna si ii invitam sa se prezinte si sa ne arate poze cu munca lor.
P.S.caut tapiterul care a facut lucrarea pe DMX si renaultul din poze! mersi! |
Re: cei mai buni tapiteri din cluj
aia mi-au facut shi mie scaunele in mashina...ii cum mergi spre aeroport,treci podu de la ira sau cum ii ziceshi iei pe prima sa u a 2 a stradutza in dreapta...ii o strada ingusta
|
cat a costat, fiat500 ??
|
vreo 3 milioane...da am dus io piele
|
ma costa mai mult de 20 mil toata tapitzeria la masina..asta incluzand si usile, schimbator, volan, plafon, mocheta, si bordu?
|
sunt 2 locuri ... pt tapiserie ..someseni si floresti de care stiu eu
|
Quote:
|
unde a facut dmx tapiseria lucreaza super dar la pretul corect stiu unde a facut si iti pot da numaru dar tre sa il caut ..
|
Quote:
mersi. |
daca poate sa-mi spuna cineva unde pot imbraca un volan in piele, si cam cat m-ar costa :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
hai sa pun si eu niste lucrari de-a mele,nu ma consider cel mai bun dar decideti voi.fiecare cm este inbracat in piele.
tel 0744157531.Dr.zozo tuning. oradea |
Citeste topicul te rog.....cei mai buni tapiteri din cluj....si nu cred ca fiecare cm e imbracat in piele...fac pariu ca basii ampliful si playerul nu sunt.....nici jantele sau cauciucurile nu cred...poate gresesc...asta nu e bazar....reclama si nr de telefon....te rog....lumea te stie asa ca nu e nevoie....sau e?
|
cred k se referea la faptul k interiorul, tot ce poate fi tapitat e imbracat in piele
Sorry 4 OFF-T |
nu contestam calitatea-Dr'lui ZOZO dar deocamdata ne mai uitam si la bani...si daca la noi o tapitzare costa pana in 800 de oiro..o fac aici si nu ma duc pan la oradea.. I>M>H>O!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning