![]() |
Cutie viteze
Ce alta cutie de viteze s-ar mai potrivi pe un motor de Dacia de 1,4 fara prea multe modificari?
|
Re: Cutie viteze
renault 18,fuego,21,25
|
maine am sa pun poze cu una de reno 21 montata de mine
|
Quote:
Modificarea in sine e simpla, iei una bucata cutie de 18 21 25 sau fuego cu tot cu timonerii si schimbator, desfaci cutia, schimbi priza de putere si capacul de cutie cu unele de Dacie, o siliconezi inapoi, cumperi de la magazin suporti de cutie de papuc cu transmisie spate, ii gasesti pe cei de pe cutie, tampoanele, iar cei de pe lonjeroane ori ii faci ori daca ai noroc sa-i gasesti, pui cutia ii faci timoneria si te bucuri de masina:-P gasesti pe DC un topic cu poza si detalii, de acolo am citit si eu si ma ajutat:) Bafta |
asa este ai dreptate cu suporti de pe lonjeroane
|
Domnu Iuly ai scris ceva de niste poze?le mai poti pune?daca da ti-as fi foarte recunoscator.Multumesc!:D
|
un prost in parcare ia taiat caucicurile si nu am avut timp sa i fac penele dar cum o rrezolv cu cauciucurile sa o pot misca fac si pozele pana atunci imi cer scuze
|
salut pana pun pozele daca vrei sa te mai documentezi la cite tipuri de cutii de reno sunt montate pe dacii intra pe dacia club la sectiuneeea ,cutii de reno pe dacie, te salut si imi cer scuze
|
daca e timpu maine e frumos osa incerc sa fac poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning