![]() |
Maşina mea: corsa b 1.4 16v
6 Attachment(s)
va salut am si eu masina de ceva timp 7 luni in care a trebuit sa o inscriu sa schim anumite chesti pe la ea.. in fine..
acum a venit momentul sa o facem si noi mai frumuasa jante rh fata 195/50/15 iar spate 205/50/15 statie + sub.. cum are toata lumea... Jl Audio subwoofer 300rms statie blaupunkt 1 x 180W (4 ohmi, punte) planuri sunt multe ... ideei la fel bani mai putini.. |
Re: corsa b 1.4 16v
Vai,masina e bomba e super ingrijita din cate vad in poze ! spor la dichisit ! apopo intra 205/50 si pe fata si pe spate ? sau tre sa-mi schimb gumele neaparat ? imi place mult masina ! so rulezi sanatos si fara probleme !
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
poze mai vechi :P imi este dor de golf :(
|
1 Attachment(s)
dap pacat .. :( asta e marty lasa ce e in mana nu e minciuna in seara asta o sa pun si poze cu jantele .. doar pe spate... sunt momentan puse deoarece e mashina :(busita..
ai o poza..? cu ele..? |
Re: Maşina mea: corsa b 1.4 16v
eu le-am vazut cum dau pe masina jantele ;;) bestiale...sa le incaltzi sanotos bubishi...si hai si cu celelalte 2 :P
|
in 2 zile
sper maine amortizor .. azi a fost schimb de ulei si filtre...:X o zi plina |
Arata bine, din ce an e gandacu?
Aripioarele le-ai vopsit la spray...? Lucesc frumos,au iesit bine:-) Le-as schimba si eu nuanta alor mele dar ma tem sa nu se jupeasca vopseaua mai apoi.. |
asa am loat mashina.. din pacate ea a venit cu multe defecte..
putina rugina ... un parbriz fisuarat de ale casei... siti cum este.. an este 95 |
afurisit gandacu' asta..imi ia ochii rosu ala :shock:
|
1 Attachment(s)
tu sti cum se vad cel mai bine si stopurile din spate...:)))
o poza cu jantele |
vai bubishi iti prezinti si tu masina ma?:lol:!
frumos gandacu mai si fuge gandacu face pana si tigrutza lu vera:lol::lol::lol:!o face asa din scurt 1,2,3, si i-a dat tiru fug gandacii astia bine rau:lol:! Hai bubishi si cu restu de jante si sa vi sa indreptam aripa:P! |
pai maine montam amortizor in 2 zile vine
si indreptarea aripei..:D si in sfarşit puntem toate jantele :)) apropo ai un antifurt..?:)) |
antifurt de cre ptr jante?!
|
All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2025 4Tuning