![]() |
Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
ar fi momentul sa-mi prezint si eu masina mea...
Opel Astra Bertone G Cabrio din 2005 1.6 16v 74Kw motor Ecotec 5+1 trepte Geamuri electrice fata spate Oglinzi electrice incalzite hemiolate Reglaj faruri electric Inchidere centralizata Abs, Servo, Airbag, Computer bord Decapotare electrica Capotare-decapotare din telecomanda MODIFICARI ADUSE MASINI: stopuri tuning+pleoape pe ele pleoape faruri toba finala sport "Monza" filtru aer sport "Monza" amplificator Sony XM-ZR604 Xplod 4 Channel 600 watt Tun de bas auto Magnat Streetracer 3000 XXL 1000w planuri viitor: evacuare cap-coada inox kit tuning culoare mov-negru mat folie geamuri+faruri+proiectoare angel eyes eleron jenti 17'' BBS, OZ sau in cel mai rau caz MAK lambo doors |
Re: Masina mea: Opel Astra Bertone G Cabrio
sper ca maine sa revin si cu poze! interior, exterior si motor
|
Hai cu niste poze ale masinii sa o vedem si noi:)
|
12 Attachment(s)
in sfarsit ajung si eu pe aici cu pozele! "cerute"...
si o miza evacuare "Monza"!+ filtru aer sport tot de la "Monza" |
Frumoasa masina dar mi se pare mie sau nu are A/C/ ?
|
bine se vede...nu are, dar nu ma deranjeaza deloc chestia asta!sunt foarte multmit de ea, vara nu am nevoie de AC, doar de aceea e CABRIO!
|
Triplele alea nu-si au locul acolo... Pune-le pe cele stock+folie neagra! Niste jante mai mari si o suspensie reglabila. In rest... spor la treaba :)
|
te referi la jante?
|
Quote:
|
Sa referit si la niste jante mai marii putin:D
|
poi deocamdata nu cred ca iarna sunt indicate jante pe 17" sau 18"...sa vina anotimpul potrivit si cu siguranta vor urma jante mai mari, sunt pe lista de achizitie!
|
frumoasa masina....jmecherie mare
|
momentan am o mica problema cu ea, 1.- de ce nu-mi mai merge dezaburirea apas butonul si nu se aprinde beculetul care indica daca merge sau nu dezaburirea si 2.-nu mai pot deschide portbagajul decat cu cheia!...un amic ajutor:D
|
interesanta masina mai ai de munca la ea cat despre pleoape faruri eu unu nu le vad .. vad doar "pleoape" pe triple :shock: dale jos cat mai repede ca arata ca ceaiu parerea mea :oops: in rest tragei niste roti mai late un 16" ar merge si ceva mai jos cu ea si este foarte OK! spor in continuare cu ce ti`ai propus ;)
|
mie imi plac pleoapele pe stopuri;), o sa le fac poza si la pleoapele care o sa vina repuse pe faruri numai ca sunt albe si de aceea le-am luat jos, pentru a le vopsi culoarea masini, la jante sunt in cautarea lor doresc sa achizitionez pe 17", de lasat nu o las mai jos, si asa e destul de joasa, si la drumurile noatre nu mi se merita absolut deloc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning