![]() |
Check this message Out :)
Am primit un PM :D am ramas. .... masca , nu credeam ca o sa mi se intample vreodata asa ceva...
__________----------------------------____________________ From: Arthur BaDBoY To: EvLSant0S Posted: Wed Nov 03, 2004 7:14 pm Subject: Provocare Ciao,sunt Arthur! Din ce localitate esti? Ce ai zice de un drag,candva ,undeva!!??!! Mai vorbim! Ciao! _________________ Totul sau nimic... _______________-------------_______________________-- Acum .... Raspunsul meu e , ce ai zice de un drift ceva , undeva ? Parerea mea e ca ai jucat prea mult Nfs , cu drag and shit .... nu mai e \"cursa\" acum e drag ? Acum serios raspunsul : am 15 , cu ce vrei sa ma dau ? ne dam pe jos daca vrei .... |
face vreunu misto de mine ? daca da... e tare poanta..
|
se pare ca e nou si te-a vazut mai mic :D :D :D
All about Arthur BaDBoY Supapa Joined: 03 Nov 2004 Usergroups: None Last Visit: Wed Nov 03, 2004 7:10 pm Total posts: 1 [0.00% of total / 1.00 posts per day] Find all posts by Arthur BaDBoY Location: Timisoara Website: Occupation: Interests: Birthday: 06 Feb 1986 Zodiac: Aquarius |
:woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: cand vede la varsta 15 , imi da pM ? :D cu hai facem un drag ? wtf..
|
:evil_laug hai ca e tare faza. bah parca i-s sariti de pe fix Timisorenii astia mah :roll: prea mult Underground aici in vest :roll:
PS: respekt to all TM people. glumeam si eu (ca tot suntem la divertisment) dar mesajul ala chiar m-a amuzat :lol: @ BaDBoy eu sunt din Timisoara, ce zici facem una? in centru pe trotuar 50M? e bine? :P |
Santos.. cred ca a dat mesajul la plesneala sa te oftici putin ca nu ai carnet :) .. ca m-am ofticat si eu la citirea postului :lol: ... las k ne facem noi mari :lol: :lol: :lol:
|
Dar lasand glumele si ironia la o parte.. poate tipul avea intentii .. Iar omul a zis ce spui de un drag, CANDVA, undeva.. nu a zis cand. Poate pestre 3 ani.. care-i problema. asteptam si raspunsul lui Arthur BaDBoY . Poate are o lista printre care esti si tu si va face programari. acum pe bune si fara misto. Poate am interpretat noi gresit..
|
santos dar cu mine nu faci un drag??Hai mha ca am o celica modificata rau....Vb serios....>>deci zi joci und2 online cu mine?(n-ai sanse ) :lol: :lol: :lol: :lol:
|
bah, ma oftic...
pai voi vreti masini, da nu vreti sa-nvatati, jucati ca Berila NFS, de parca va invata ala ce e un motor; ia veniti voi maine la mine sa ma ajutati sa dau jos motorul sa-l pun p-alalalt, poate mai invatati ceva pt cei care nu stiu: sambata seara am rupt/gripat motorul de 1.6 si acu tre sa-l scot sa-l pun p-ala de 1.3 |
Arthur, te provoc la un \"drag\" de la Opera la Catedrala cu pit stop la \"Pesti\" :lol: Te tenteaza :?: Astept pm 8)
|
Re:
Quote:
|
EvLSant0S te provoc eu la un drag...macar daca intram la parnaie sa intram impreuna ce draq!sau mai bine mergem in America cand implinim 16 ani si ne dam pe acolo de ne vine rau!astept PM!
|
pot sa intru shi io????facem un drag totzi 3?poate ni se mai alatura altzii d 15 sshi facem ceva frumos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning