Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Coltul incepatorului (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului.html)
-   -   Opel Astra G cablu alimentare (https://forum.4tuning.ro/382-coltul-incepatorului/237927-opel-astra-cablu-alimentare.html)

murderer27 04-02-11 16:13

Opel Astra G cablu alimentare

Buna ziua,am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cat de iute puteti,daca vreti desigur.Cei care au Opel Astra G sau cunosc,puteti sa-mi spuneti pe unde as putea trage cablul de alimentare de la baterie spre portbagaj,exista vreun locas pe unde as putea trage cablul de + de la baterie? Va multumesc:-)

cynegeticos 04-02-11 19:52

Re: Opel Astra G cablu alimentare

Salut!
Din ce am vazut la un prieten care are Astra G am vazut ca si-a dat jos bordul si l-a bagat, dar nu stiu exact pe unde.
Incearca sa dai jos bordul si poate se vede ceva pe acolo...

khrysty@n 05-02-11 23:48

Nu trebuie dat nici un bord jos...

La Astra nu stiu unde e exact locasul pentru care separa habitaclul de compartimentul motor... Dar la Corsa C, e in dreptul bidonasului cu lichidul de frana... E un firewall(presutupa) care separa cele 2 compartimente, si pe acolo daca nu ma insel trec toate cablurile dintre motor si habitaclu... Incape cu usurinta un cablu de 35mm2.:-P

Incearca ca poate si la Astra e acolo, doar e tot Opel!;)

murderer27 06-02-11 15:27

Da am gasit in stanga botcanului cu lichid de frana am avut o gaura f mare si a ajuns direct inauntru,oricum de dat jos bordul nu aveam de gand,mai bine gauream ceva :)) oricum am gasit si a venit direct sub pedale nu a fost problema,multumesc pentru stafuri.

khrysty@n 06-02-11 21:58

Poze cu statia instalata, nu pui cand e gata?

Sa vedem la cat am contribuit si noi...:lol:

cynegeticos 06-02-11 22:01

Quote:

Originally Posted by cynegeticos (Post 4053259)
Salut!
Din ce am vazut la un prieten care are Astra G am vazut ca si-a dat jos bordul si l-a bagat, dar nu stiu exact pe unde.
Incearca sa dai jos bordul si poate se vede ceva pe acolo...

Da, acum am vazut si eu ce am scris... :oops:
Cand am scris bord ma refeream la torpedou!
Scuze ca te-am indus in eroare!

murderer27 07-02-11 14:32

Quote:

Originally Posted by cynegeticos (Post 4060581)
Da, acum am vazut si eu ce am scris... :oops:
Cand am scris bord ma refeream la torpedou!
Scuze ca te-am indus in eroare!

Stai linistit ca nu-i nimic,macar am scos-o la capat :D

@khrysty@n o sa pun si niste poze cand o sa o scot din service ca am avut probleme cu instalatia aia de incalzire,ca am tot gasit presul ud fiindca a curs pe undeva,si o sa pun niste poze,dar mai exact ce ai vrea sa vezi,doar poza cu statia din portbagaj si cablurile,si mai ce altceva? :-)

khrysty@n 07-02-11 16:05

Eeee... nu cer o galerie foto...:oops:

Numai sa vedem si noi cum ai scos-o la capat cu amplif-ul.:-P

All times are GMT +2. The time now is 23:38.

- Copyright 2026 4Tuning