![]() |
Reclamatie neseriozitate useri Mouze si Claudia
2 Attachment(s)
O poveste interesanta, pentru cine nu e prea porumbel sa creada afacerile de familie ale unora...si neseriozitatea si neverticalitatea acelorasi.
Claudia nu are nici o vina in cele ce urmeaza, decat ca toata afacerea se face pe userul ei. https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...-9j-4x100.html Acu 4 luni rotilea astea apareau la Bazar cu 450 EUR vandute de catre cineva cu care am vorbit ca le voi cumpara, dar care in final s-a dovedit a fi un neserios si le-a vandut lui Mouze care a fost mai rapid, bravo lui…nici o problema pana acum…insa ulterior am fost pana la Mouze si am vazut rotile…i-am oferit 500 EUR si nu a vrut sa le vanda, insa am batut palma cu el barbateste, ca daca vreodata va vrea sa le vanda, sa ma sune primul pentru ca eu le voi cumpara…si am plecat prieteni fiecare in treaba noastra. Mare mi-a fost surpriza insa cand am vazut acest post pus de prietena lui Mouze, Claudia cum ca se vand aceste roti la 600 EUR si inainte de a posta l-am sunat si l-am intrebat cum a ramas cu intelegerea noastra, iar el a dat-o cotita ca mi-a pierdut numaru’ de telefon si ca nu a avut cum sa i-a legatura cu mine cu toate ca imi stia userul de pe 4tuning si un PM era binevenit oricand…si a doua mare surpriza am avut-o cand i-am facut oferta(buna zic eu) de a-i da chiar 550 EUR pe roti, insa el n-a vrut nici in ruptul capului motivand ca a pus alte cauciucuri pe jante(mult mai noi) si de aceea a dus pretul la 600 EUR…insa am cautat poze cu rotile atunci cand erau de vanzare la Bazar initial cu 450 EUR(poze pe care le-am atasat mai jos) si am descoperit asa cum puteti cu usurinta vedea si voi ca sunt aceleasi cauciucuri Dunlop SP Sport si atunci si acum. Ce vreau sa spun este ca Mouze a luat rotile cu 450 EUR (daca nu cumva o mai fi negociat) si incearca sa le vanda cu 600 EUR prin prietena Claudia, fara sa le faca absolut nimic(ok poate le-a echilibrat)…si asta n-ar fi nici o nenorocire, daca ar fi fost OM PANA LA CAPAT si m-ar fi anuntat ca Brock-urile sunt de vanzare, asa cum barbateste discutasem initial…dar el n-a facut asta pentru ca stia ca eu cunosc povestea rotilor. Asadar nu contest neaparat pretul pe care l-ar contesta multi ci lipsa de seriozitate si de cuvant a unora, precum si minciuna dusa la extrem (pentru justificarea pretului de 600 EUR), cum ca ar fi schimbat cauciucurile cand din pozele de mai jos se vade clar ca sunt aceleasi. Am scris acest post pentru ca toata lumea sa stie ce afacere de familie au neseriosii useri Mouze-Claudia(vezi Mouserita) fara resentimente sau invidii de orice fel pentru ca intre timp mi-am luat un set de Brock B1 pe 17 cu 8.5J 4x100, dar le cumparam si pe astea pe 16 cu 9J daca mi s-ar fi dat ocazia, asa cum barbateste discutasem initial. Succes in afaceri pe viitor, iar domnisoara poate incearca totusi o reprofilare pe organizari de evenimente in conformitate cu homepage-ul aferent deja expirat. Ciao bambola…si nu ne mai luati de porumbei pe noi astia de urmarim forumul foarte atent…iar Mouze, cand vorbesti un lucru in viata, apoi respecta-ti cuvantul daca tot l-ai dat, colega. Inchei prin a spune ca degeaba se incearca intalniri ale pasionatilor de E30, de E36 samd, cand de fapt in astfel de intalniri pasiunea pentru BMW e pe ultimu’ loc, nimeni nu e prieten cu cu nimeni si totul nu e decat o laudarosenie si o afacere pe care noi insine o punem in fata prieteniei si pasiunii…in speta ajungem sa ne vindem piese unii altora ca niste caini, nemaitinand cont de cuvantul dat sau de o strangere de mana barbateste data candva. Asadar jante am, in rest probleme nu sunt8) …dar uitam uneori sa mai fim oameni :idea::arrow: |
Re: Reclamatie neseriozitate useri Mouze si Claudia
Probabil că nu îi placi şi nu a vrut să ţi le vândă. Nu văd de ce ar fi asta o problemă care să intereseze pe altcineva decât pe voi 3, să zicem.
Cât despre preţ, presupunând că tu sau eu sau Gigi din Mangalia le cumpără, şi se hotărăşte să le vândă a doua zi cu 1000 de eur, sau cu 2000, iar nu înţeleg de ce ar fi asta o problemă pentru oricine altcineva decât pentru potenţialul nou cumpărător, şi pentru Gigi al nostru, care şi-ar lua înjurăturile pentru preţul exagerat. Ca să înţelegi ce vreau cu postul ăsta: ai postarea aprobată doar pentru că te-ai victimizat excesiv, cum că ţie nu ţi se aprobă plângerile, şi că moderatorii fac zid pentru protejarea Claudiei şi a lui Maus, de parcă n-am avea altceva de făcut. Să ştii că diferenţa de 150 de eur despre care vorbeşti la noi şi ajunge, ne mituieşte să te persecutăm. |
Bai omule.....
Te-am respectat si ti-am vorbit frumos... dar te intreci cu gluma! Ma hartuiesti in toate modurile posibile.... Suni de 4-5 ori la telefon, creezi 1000 de topicuri si asa mai departe.... doar pentru a-ti varsa frustrarea. La inceput ai fost penibil... acum deja cazi in extrem! Hai sa-ti explic.... poate intelegi si tu romaneste si nu ai degeaba varsta pe care o ai! 1. EU am cumprat jantele de la Mouse pentru MASINA MEA. Dat fiind faptul ca intre timp am dat masina, NU MAI AM PE CE SA PUN JANTELE! Asa ca le-am pus la vanzare!!! NU AM VOIE SA LE VAND CUI VREAU? Ti-am raspuns de la bun inceput, pentru modul neadecvat in care mi-ai vorbit, ca pentru TINE jantele nu mai sunt de vanzare! Ele si-au gasit oricum cumparator.... 2. EU nu imi spal rufele in fata unui forum intreg! Povestile pe care le stii tu de acum cativa ani, cand ERAM iubita lui Mouse nu mai sunt de actualitate! Se pare ca nu esti la zi cu noutatle... Nu avem nici o asa-zisa "familie" si nici afaceri impreuna! Si NICI NU TE PRIVEA daca AVEAM! 3. Esti un frustrat orgolios, care nu face decat sa arunce cu rahat spre oameni pe care nu-i cunoaste! Ce stii tu despre mine?? Cum iti permiti sa vorbesti asa despre mine?? Si CE LEGATURA ARE MOUSE cu toata povestea asta? Daca ai o problema ca nu ti-am vandut TIE jantele ai CU MINE! Pentru ca erau ale mele! Pozele din anunt sunt cu masina lui Mouse pentru ca nu am avut timp sa le fac poze! 4. Uita-te pe anunturile mele si vei realiza ca am vandut 2 perechi de jante si 1 masina!!!! TOATE 3 MI-AU APARTINUT!!! Le-am cumprat PE BANII MEI!!! si nu merita un om ca tine sa ma justific pentru chestia asta!!! Adevarat... MARE afacere am facut!!! Vezi ca m-am imbogatit pe urma ei!... 5. Nu ai NICI UN DREPT sa te iei de preturile pe care le cer! E fix treaba mea! Cata vreme ce am vandut a fost fara probleme mi-am permis sa cer pretul real! Si ce crezi? L-am si primit! 6. Sunt convinsa ca nu mai dormi noaptea invelit din cauza ca nu ti-am vandut tie jantele cu 50E mai ieftin. Altfel CUM POTI sa continui in prostia ta?? De ce nu te opresti cu posturile inutile? Nu vreau sa-ti iei ban ... vreau sa intelegi ca ma hartuiesti in mod DIRECT !! Te-am rugat in repetate randuri sa te opresti ca esti penibil. AM AJUNS SA MA JUSTIFIC IN FATA UNUI OM (PRESUPUS MATUR) PENTRU BUNURILE MELE??? DA! mi-a vandut MIE jantele acum o luna! A uitat pur si simplu de tine!! Are si el o viata, are si alte piese de vanzare... Poti sa ii spui AZI si sa uite MAINE. Nici nu le pusese la vanzare. Mi-au placut si i-am oferit banii pe ele! CARE E PROBLEMA? NU MAI INVENTA/IMAGINA SCENARII!!!! Oricat ar parea de credibile, sunt doar NISTE SCENARII NASCOCITE DE MINTEA TA PARANOICA SI ODIHNITA! |
:lol: buna asta cu mita, insa nu s-ar fi pus problema la cat de mult tinea la noul pret Mouze :D...indiferent de ce promisiuni ne facusem unu' altuia cu ceva timp in urma...
...si sa nu fiu inteles gresit, as fi foat de acord oricand sa-i platesc ceva in plus pe roti, dar el a sarit calul...probabil m-as fi dus in ultima instanta sa-i dau 600 EUR si un sut in fund prieteneste...insa las-o asa de-acu'. Si nu cred ca m-am victimizat excesiv, dar trebuie sa recunosc ca mi-a trecut prin cap ca nu voi deschide niciodata acest topic in momentul in care am vazut-o pe Claudia a doua in lista ta de prieteni:-) |
eu mă retrag din discuţie, mai departe vă priveşte povestea. dar vă priveşte doar pe voi doi, chiar dacă ai ţinut să o faci publică, din păcate.
|
Simpaticutzu' - tu esti baiat-baiat, sau baiat-fetita ???
atatea frectii pt un set de jante. cum ai scris si tu, sunt jante full de vanzare, ti-ai si luat, chiar mai bune, ce mai rascolesti..."ciocolata" ??? nu m-am vazut live ever cu claudia sau mouze, n-avem vreo trb impreuna, dar, dupa cumi iti mai scrie cineva, e lucrul omului, l-a achitat, il vinde cu cat are chef, si cui are chef...simplu. sau, da-te'n fapt, tu vroiai in banii astia sa cumperi jantele dar sa te si bagi in seama....nebunaticule.... oi fi tu simpatic dar daca n-oi fi modelu' care trb... |
Quote:
Se pare ca totul este orchestrat de Mouze in spatele tau. De ce spun asta. Si eu am fost interesat de jante si am discutat cu Claudia in cateva randuri pe PM. Atasez un PM al ei(daca nu reusesc poate ma invata cineva cum) in care o rugam sa-mi spuna DOT-ul cauciucurilor iar ea imi raspunde ca jantele sunt la un baiat din zona ***** si ca l-a sunat si ca nu scrie DOT-ul...si stim cu totii ca acolo sta Mouze la **** la ****. Chiar vroia sa-mi dea si adresa baiatului cum il numeste ea...pe cine?...chiar pe Mouze...ei nu cred ca vor sa se stie ca sunt impreuna tocmai ca au afaceri in care se pare ca aceasta Claudia iese in fata pentru porumbei, cum bine spunea cineva mai sus. De o fata cu piese, intotdeauna se lipeste altfel un porumbel...si nici nu mai comenteaza pretul:lol: Quote:
|
Sincer, imi pierd rabdarea cu oameni ca voi....
Am explicat ce am avut de explicat MAI SUS. Am SPECIFICAT ca nu le-am pus pe urs fiindca l-am vandut!! EU NU AM GARAJ, stau la bloc, daca chiar E NEVOIE sa dau atatea detalii!! DA! depozitez la el tot ce am! Hai sa-ti spun, in caz ca vrei sa stii: imi mai tzine si O ARIPA , UN SET DE FARURI, 2 CAUCIUCURI, UN INTERIOR DE URS si O CAPOTA DE FORD! Asta pe langa acele jante... :-) CHIAR E NEVOIE SA VA DESENEZ??? Deja v-am bagat prea mult in seama! STIU ca voi 2 sunteti prieteni!! M-am prins din primele posturi. Si ca idee ROG un moderator sa stearga/EDITEZE postul tau pentru ca nu trebuie sa stie tot forumul unde locuieste Mouse. MI SE PARE ABERANT ca de la o pereche de jante....care apropo S-AU VANDUT LA PRETUL REAL CERUT!!!! sa se ajunga la astfel de comentarii imature! STIU ca ti se pare cel putin CIUDAT ca O FATA sa se ocupe de lucruri de genul asta. Probabil la fel de ciudat pe cat va parea sa AFLI ca EU imi schimb singura uleiul, consumabilele, suspensia, franele si asa mai departe la masina MEA! Dar TU, TONY, si cu prietenul tau, NU AVETI CUM SA STITI lucrurile astea pentru ca NU MA CUNOASTETI!!!!! Incetati cu mizeria asta. Tony, chiar e nevoie sa spun aici ca mi-ai dat mesaj si m-a intrebat cui le-am dat? eventual sa iti dau numarul de telefon .... DE CE? ca sa ii explicati si lui de la ce OM a cumparat jantele? Pana unde ajungeti cu IPOCRIZIA? |
tony_montana - tocmai te-ai incadrat fix in categoria porumbei...nu tony montana...
|
Simpaticutzu' şi Tony montana: ştiţi de ce se numesc p.m.-urile "mesaje private"?
Pentru că nu sunt publice, nu?... indiferent de războaiele personale, folosiţi altceva decât transformarea mesajelor private în chestiuni publice. Nu e Can-Can, e 4tuning. |
Quote:
@Claudia: probabil ca daca nu erai duplicitara, nu te mai explicai atat. |
NU ma bag in general in treburile altora , dar nu pot sa ma abtin si fac o exceptie.
Orice om pe lumea asta poate avea un produs de vanzare pe care il poate vinde cu ce pret vrea, ca nu se gasesc doritori,fraieri,porumbei e altceva, dar este dreptul oricarui sa cearca cat considera ca valoreaza acel produs si cu siguranta sa-si aleaga cumparatorul daca sunt mai multi... Sunt de partea vanzatorului, nu cred ca exista vanzare pe baza de promisiuni, totul se rezuma la cumparator potential pe regula primului venit si cu siguranta pe pret ! |
Quote:
|
Quote:
Citeste primul post cu atentie inainte sa postezi...luminatia ta:!:8) |
Quote:
Omului i-au placut, a sunat direct si le-a luat. Nu a stat cu intrebari inutile, si posturi de copii mici. Nu ma explic pentru ca sunt duplicitara, ci fiindca imi este incalcata minim intimitatea. Nu e treaba nimanui in ce relatii sunt eu si cu cine. L-am ignorat pe prietenul tau "simpatic" peste tot unde m-a urmarit. Dar deja nu mai rezistam. Asa ca i-am oferit un raspuns amplu si destul de clar, care sa-l lamureasca de situate. Nu va pot lasa sa aberati la nesfarsit despre mine. Nu vand terenuri, case, aur sau mai stiu e ce de mii de euro sa fac averi.... Nu fac nici o afacere! Tot ce a cumparat am vandut pe aceiasi bani! Nu discut la preturi! Asta sunt eu si nu-mi place sa ma tiganesc. Expun pretul dorit din start! Cine doreste bine ... cine nu, sa TREACA PESTE! Cu mine nu o scoti la capat! Tocmai asta v-a deranjat. NU E NIMENI IN SPATELE MEU! ma descurc SINGURA de ani de zile! Nu am nevoie de sfaturile/indrumarile nimanui... pentru ca nu le urmez! Asa ca scutiti-ma de ideile voastre prost formate! Am 23 de ani si sunt capabila sa iau decizii pe care sa mi le asum! Si am dreptul sa fac ce vreau cu lucrurile mele. Quote:
Ai sa razi, dar daca vand piese si conduc o firma de o firma de organizari festive nu inseamna ca nu am cultura generala. Te-am tot evitat.... intelege ca nu imi pasa ce parere ai tu! Ma deranjeaza doar ca te ataci si te bagi unde nu iti fierbe oala. Nu S-A DEMONSTRAT NIMIC! Puteti sa o tineti asa inca o luna.... am argumente reale la ORICE rahat mancati voi. Dar nu va mai luati de viata mea PERSONALA ca NU VA PRIVESTE si nu ma siliti sa va dau explicatii cu pivire la ea! Nu pricep unde vrei sa ajungi.... Am inteles cu totii parerea ta despre mine si regretul pentru acele jante. Nu au fost sa fie ale tale! LE-AI RATAT DE 2 ORI... pentru ca nu stii sa vorbesti. Acum opreste-te.... Stai linistit ca nu ma consoleaza decat cei 600 euro pe care i-am luat inapoi pe jante! :-) Cu alti useri nu am nici o treaba... nu mi-am adus prietenii sa imi sustina cauza, asa cum ai procedat tu. Va las sa va certati cu peretii in continuare.... eu dorm foarte bine la noapte. Nu stau sa port grija altuia.... Totusi apreciez ca ma purtati in gand de cateva ore.... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning