![]() |
Smart ForFun2
5 Attachment(s)
Smart ForFun2 Smart ForFun2 este o combinatie intre Smart si Mercedes-Benz Unimog 406. |
Re: Smart ForFun2
monster truck smart :)) f tare frate :)) nuj cat e de fiabila da nota 10 pt idee originala
|
cred ca nu are nici un pic de stabilitate !!!
oricum ideea e tare |
"smart" truck :)
|
super taree , A INEBUNIT LUMEA
|
uite'l si pe smarti cu rotitelelui mai mari ca el:D
|
frate motoru ala e imens....da puterea cam mica...cred ca are cuplu monstruos...desi nu cred:) mai bine puneau un motor de generatie noua.... si scoteau ceva
oricum misto |
ce panarama.. presupun ca nu are stabilitate deloc..nici in fata/spate la urcari si coborari nici in lateral..masian facuta la frectie :D
|
Super tare,cred k are un nm foarte mare pt k are prea putzini cai,dar cum dreacu la un motor atat de mare doar atatzi calutzi.......macar se misca masina aia sau e numa asa la caterink
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
smart-ul asta arata nemaipomenit nuj cine lo facut da crek ii unu de asta impatimit deo reusit asa ceva bravo lui so poarte sanatos pe laja ce so fi gandit el imi ridic "oleaca" garda la sol mai sus shi voi agata fetele mai mari creca saracu suferea de scundism shi o vrut sa nu mai aiba frustrari nui funny :)
|
ce fac asta de plictiseala...oricum nu cred k m-as simti prea bine la inaltimea aia in cutia aia de chibrite :|
|
:) hai frate dao naibi ........
|
Super masinuta!!!!:P;)
|
Motorul, OM 352, este un diesel de 5675cmc cu 6 cilindri, ce dezvolta 84 de cai putere.
84 de cp.....cred ca e o gulma proasta asta .......oricum urata e masina .....au reusit sa scoata ceva din ea .....ma intreb cum pleaca de pe loc ...impinsa sau tractata..... |
sunt curios cum la cei peste 2m deschizi usa .......se observa din poza :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning