![]() |
Vand piese E30
capota fata 170 lei
capota spate cu gauri pt eleron 100 lei faruri simple 50 lei buc. geamuri laterale 40 lei buc mocheta interior IMPECABILA 150lei mocheta portbagaj 50lei Jambe COMPLETE 200lei DIFERENTIAL open 200lei stopuri late IMPECABILE 100lei planetare IMPECABILE(fara joc) 100lei buc punte cu tamburi 50lei bara TORSIUNE spate 50lei motoras stergatoare 50lei set YALE CONTACT+USI(stanga,dreapta)+PORTBAGAJ 100lei 2 USI pt COUPE cu tot cu geamuri 260lei amandoua!! CEASURI BORD 4 cilindri 100lei INSTALATIE ELECTRICA completa 100lei SERVOFRANA 50lei CILINDRU AMBREIAJ PEDALA 50lei CARDAN cu RULMENT PERFECT... 100lei PAVILION + TRAPA 230 lei arcuri stock 100 lei 4 buc volan 4 spite original 100 lei! coloana volan 50 lei aeroterma completa fara radiator 80 lei 0722680484 yahoo mess: tcontras |
Re: Vand piese E30
Vezi ca la unele ai niste preturi.....:lol:
|
Vrei sa le cumperi si nu stii cum le scoti moca?
Macar daca tot ai deschis subiectul dezvolta! Da o mana de ajutor!:) |
Cred ca a zis spre binele tau ;), si eu sunt de acord la unele ...
Si sincer nu cred ca omul duce lipsa de piese ;) P.S. Capote, faruri, stopuri, usi ... verifica si tu la alte anunturi. asta daca vrei sa le dai, unele chiar se cauta. |
Ideea e sa ma ajute...
Adica daca tot a pus comment sa imi spuna unde am gresit... Doar atat:) |
Pai tocmai ce ti-am sugerat eu cateva :D.
Nu e vorba ca ai gresit, fiecare e liber sa ceara cat vrea ;), dar daca intr-adevar vrei sa le vinzi ar trebui sa adaptezi preturile la cerinta pietei, functie de ceilalti... Nu interveneam, dar cum sunt si eu implicat in vanzarea/schimbarea/cautarea de piese, vizionez destul de mult acesta sectiune. Spor la vanzare. |
Greseli= preturi care nu sunt ok
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:47. |
- Copyright 2026 4Tuning