![]() |
Piese auto IEFTINE !!!
VAND piese auto si uleiuri pentru orice marca auto la cele mai mici preturi.
Ulei: Castrol, Aral, Divinol, Mobil 1, etc. Filtre: Mann, Tecneco, Knecht, Muller, Bosch, Hans-Pries, etc. Placute frana+discuri: Ate, Bosch, Jurid, Etf, Brembo, Ferodo, Samko, etc. Bujii: Champion, Beru, Bosch, Nkg, etc. Kit ambreiaj: Sachs, Valeo, etc. Kit curea distributie: Gates, Skf, Bosch, etc. Alte piese: acumulatori, senzori, piese de suspensie-directie, elemente de caroserie originale si after market, piese transmirie, stergatoare, etc. Pentru identificarea pieselor am nevoie de: model auto, tip auto, an fabricatie, tip motor, cmc, kw, cp, serie sasiu. Pentru detalii va rog sa ma contactati la nr de telefon 0314.253.097, sau adresa de mail: [email protected]. |
Re: Piese auto IEFTINE !!!
Salut un pret pentru Filtru ulei,motorina,polen simplu,aer si 4 sau 5 litri ulei castrol edge pentru PD(pompe duse) pentru un passat 2002 1.9 101 cp tip motor avb serie sasiu: WVWZZZ3BZ2P237514. Stima
|
Quote:
filtru combustibil 54.23 filtru polen 22.32 filtru ulei 17.86 Preturi Tecneco(made in Italy): filtru aer 29.95 filtru habitaclu 26.66 filtru ulei 25.12 filtru combustibil 40.34(nu e pe stoc) Ulei Castrol edge turbo Dsl 5W40: 4L 156.74 1L 40.68 La cerere se poate oferi si montarea pieselor intr-un service autorizat RAR. Pretul manoperei pt o revizie completa este de 83.3 ron. Toate preturile de mai sus contin Tva. Pentru detalii va rog sa ma contactati la nr de telefon 0314.253.097, sau la adresa de mail [email protected]. |
Va salut ,am si eu nevoie de urmatoarele repere pt e60 530dA :
FILTRU POLEN simplu si cu carbon activ! |
Quote:
Tecneco set 2 buc - 69.75 , carbon - 123.42 Montaj GRATUIT |
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning