![]() |
CT-07-DES
5 Attachment(s)
Salut,
Sa va prezint si prima mea dragoste . Un Logan 1.4 MPI Fiind 1.4 si cel mai usor logan , am ales sa merg pe cat mai multe kg in minus . Pana acum ma descurc destul de ok , avand 1000kg cu o marja de eroare de 10kg . Modificarile aduse : -Arcuri sport -Resoftare -Evacuare sport(finala) -Folie pe geamurile laterale(nu stiu transparenta) -Leduri SMD in pozitii si plafoniera Urmeaza(realizabile curand) : -Evacuare completa -Filtru sport conic (k&n) -Jante (16'' cat mai usoare) Mai departe nu are rost sa enumar toate visele :shock: |
Re: CT-07-DES
arata bine ;) spor la treaba in continuare!
|
fain Loganul, bafta la ce mai ai de modificat. Sa inteleg ca e chel?
|
Uite un om care merge si pe scaderea greutatii masinii si nu numai pe cresterea puterii ... bv ... tine-o tot asa ;)
|
Multumesc frumos ,
Mari modificari la motor nu pot face momentan , acum trebuie sa-mi fac drum sa ajung la Stelco in Bucuresti pentru evacuarea completa ,dupa care un filtru KN conic .... asa ca sper sa ajung undeva la maxim 900kg , dar sa se poata sta in spate . Prioritate sunt franele si evacuarea completa . |
ce e asa lasat de spate?ai taiat din HR-uri?
|
suna bine toba , te-am vazut azi pe la 1 prin zona gara
evacuarea dc nu o faci la noi in ct la dub? nu mai batzi atata drum |
Quote:
|
Quote:
Eu iti doresc sa-ti implinesti toate acele vise pe care nu are rost sa le enumeri aici. Mult,mult succes! |
Suna bine pana acuma, spor la treaba in continuare! :)
|
te astept la intalniri:twisted:
|
Evacuarea o poti face la pilot la baietii de la bila pentru ca fac traseul cu teava indoita nu sudata ;) si te ajunge undeva la 4 mil ;)
|
7 Attachment(s)
A trecut mult timp de cand nu am m-ai scris nimic . O perioada a fost iar de fabrica apoi am inceput sa ma ocup de ea ... lista cu modificarile notabile nu este mare , dar imi place ce a iesit
Exterior -arcuri sport weitec -jante alutec 15" -xenon 6000k -faruri smoked -leduri,stopuri rosii,semnalizari smoked etc Audio si interior -4 boxe pioneer si un player blaupunkt si diverse modificari minore ... pe placul meu . Urmeaza luna asta ceva modificari minore pe la motor , un filtru sport si o tubulara inox pentru admisie si 4 bujii NGK IRIDIUM IX ... Si nu in ultimul rand poate slabeste putin , un -50kg . Am un 1.4 resoftat (de care sunt fooarte multumit) , este chel fara servo , ac , geamuri si etc ... asa ca mizez pe greutate cat se poate , pentru un plus de putere . |
Arata bine cu jantele astea..bravo !
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos , ma gandeam sa le fac negre ... am farurile smoked , semnalizarile , geamurile sunt si ele foliate cu tr 50% ... nu stiuu ce sa fac .
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning